Programkereső

Főzdetúra tartályos sörkóstolással a székesfehérvári Hübrisben

60 perces sörtúra, bemutatva a sörfőzés folyamatát az alapanyag beérkezésétől a kész termék elkészültéig. A túra során lehetőség nyílik tartályról kóstolni. A végén pedig lehetőséget biztosítunk a kötetlen sörözésre, kedvezményes vásárlásra.

60 perces sörtúra, bemutatva a sörfőzés folyamatát az alapanyag beérkezésétől a kész termék elkészültéig. Természetesen utána még van sörözésre és rekreációs tevékenységekre lehetőség. A túra során lehetőség nyílik tartályról kóstolni. A végén pedig lehetőséget biztosítunk a kötetlen sörözésre, kedvezményes vásárlásra.

A hübris egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő 2015-ben alapított kraft sör márka, melyet az alapító sörfőzőmester vezet a mai napig. 2018-ban valósult meg az álmunk, és szintet lépve megépült az ország egyik legmodernebb kisüzemi sörfőzdéje. Székesfehérvárra költöztünk, ahol a központtól egy pohárnyira működik a 2000 literes főzőházzal rendelkező automata főzdénk, ahol a tesztfőzeteket követően 2019 tavaszától már élesben folyik a munka.

A 40 000 literes erjesztő kapacitással rendelkező kisüzemi főzdénkben a legnagyobb odafigyelés mellett készül a 12 féle sörünk.

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Váralja sor 7976/2/a