Programkereső

Robotálmok

Egy szeretetreméltó kutya magányosan él New Yorkban a nyolcvanas években. Manhattan pulzáló hétköznapjait nincs kivel megosztania, ezért úgy dönt, hogy rendel magának egy robotot.

Animáció

Robot Dreams
2023

Rendező Pablo Berger
Premier 2024. április 25.
Korhatár Hat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 42 perc

Egy szeretetreméltó kutya magányosan él New Yorkban a nyolcvanas években. Manhattan pulzáló hétköznapjait nincs kivel megosztania, ezért úgy dönt, hogy rendel magának egy robotot. A furcsa páros életre szóló barátságot köt, kutya és robot elválaszthatatlanná válnak. A strandidény utolsó napján aztán bekövetkezik a legrosszabb: a robot beragad a tengerparti homokba és a kutyának hátra kell hagynia a legjobb barátját. A strandot bezárják és csak a következő nyáron nyit ki ismét.

A Robotálmok Sara Varon világhírű képregényének filmadaptációja. A Robotálmok világpremierje a világ legrangosabb filmfesztiválján Cannes-ban volt. Ezt követően az alkotás szerepelt a világ legrangosabb animációsfilm fesztiválja, az Annecy Nemzetközi Animációsfilm Fesztivál versenyprogramjában, ahol elnyerte a legjobb film díját. Az alkotás Európai Filmdíjat nyert a legjobb animációs film kategóriában, és Oscarra is jelölték animációs film kategóriában.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2024.04.27.szombat15:30
2024.05.04.szombat15:15

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló