Programkereső

Felsővárosi retro piknik

Ingyenes
Retro piknikre várja az érdeklődőket az SZKKK a Felsővárosi Közösségi Házba 2024. április 20-án, szombaton 15 és 19 óra között. A délután nosztalgikus hangulatban telhet a felnőtteknek és izgalmas programokat kínál a gyerekeknek is: bohócműsor, mesejáték, táncház és gyerekkoncert az egyik korosztálynak; retro büfékínálat, valamint játékgépek a másiknak.

A Kedvcsinálók Társulatával kezdődik a Retro piknik programja április 20-án, szombaton délután negyed négykor a Felsővároson: ők egy igazi interaktív zenés bohócműsort hoznak el a gyerekeknek. Fél ötkor a Batyuszínház kápráztatja majd el az óvodás és kisiskolás nézőket a Ravaszdi mester című bábszínházi előadással.

Részletes program

15.15  Interaktív, zenés, retro bohócműsor a Kedvcsinálók Társulatával

16.30  Ravaszdi mester – a Batyuszínház mesejátéka

17.30  Táncolj velünk! – az ARTE ARAMI Guba csoportjával

18.00  A Pitypang zenekar családi koncertje
 

Egész délután: csocsóasztal, pingpongasztal

Retro büfékínálat: szörpök, virsli friss kenyérrel, palacsinta, sportcsoki, téli fagyi és további finomságok

Retro játékgépek: flipper, boxgép, szkandergép és további retro játékok

Fél hatkor az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Guba csoportja hívja táncba a jelenlévőket: a csoport Majoros Andor és Fekete Krisztina vezetésével működik. Hatkor a fehérváriak körében igen ismert és népszerű Pitypang zenekar zárja a pikniket egy pörgő koncerttel, ahol minden gyermek kitombolhatja magát, ha a délután folyamán még nem használta el energiatartalékait.

Egész délután lesz lehetőség a házban a csocsóasztalt és pingpongasztalt használni, retro játékgépekkel – köztük flipperrel, boxgéppel, szkandergéppel – is készülnek a szervezők, és természetesen a retro gasztronómia is megjelenik az eseményen: a büfé kínálatában szerepel majd virsli, palacsinta, sportcsoki, téli fagyi, ezeket pedig retro szörpökkel lehet leöblíteni.

A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!

Az esemény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Havranek József utca 27.