Programkereső

Jazzpéntek: Horváth Cintia & Möntör Máté Duó

Horváth Cintia és Möntör Máté ének-gitár duójával folytatódik az SZKKK Jazzpéntek sorozata, továbbra is az Öreghegyi Közösségi Házban. Március 22-én, pénteken 18 órakor a már két lemezt is megjelentetett fiatalok állnak a jazzkedvelő közönség elé.

Az eseményre már kaphatók jegyek a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

Horváth Cintia (S ï n t h ï a) magyar jazzénekesnő a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen szerezte jazzénekes diplomáját, előadásait egyszerre jellemzi a derűs nyugalom és a határozott erő. Mindig is vágyott új inspirációkra, így kipróbált már számtalan stílust, ritmust, műfajt. Szerinte a művész legfontosabb tulajdonsága, a zene és a zenésztársak szeretete, valamint a kíváncsiság és az érdeklődő szellem megtartása.

Möntör Máté jazzgitár előadóművész a Snétberger Zenei Tehetség Központ és a Zeneakadémia falai között tanult. Inspirációját a modern jazz, a klasszikus zene és a blues egyaránt befolyásolja. Aktív résztvevője a kortárs-zenei előadásoknak, mainstreem jazz koncerteknek, színházi- és popzenei produkcióknak, valamint számos lemezfelvétel közreműködője is. Gitárjátékával Európa-szerte találkozhatott a közönség.

Az énekes-jazzgitáros duó 2022-ben adta ki első lemezét, mely a jazztörténet klasszikusaiból áll, néhány hónappal később pedig már a saját szerzeményeiket tartalmazó lemez is elkészült, így Székesfehérváron mindkettőről hallhatunk majd dalokat.

A programra már válthatók belépőjegyek a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen pedig a koncert előtt, a helyszínen lehet belépőt váltani, amennyiben elővételben nem kel el minden jegy.

A helyszínen büfé üzemel, az esemény sajtónyilvános.

Online jegyvásárlás »

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.