Programkereső

Pici Piac Székesfehérvár

Ingyenes
Jön város legmenőbb baba-mama-gyerek kézműves designer vására! Várjátok velünk a tavaszt! A Pici Piacon csaknem 30 tehetséges magyar tervező gyönyörűszép hazai termékeivel készülünk A vásárra a belépés természetesen most is ingyenes.

PICI PIAC // A LEGKISEBBEK VÁSÁRA  SZÉKESFEHÉRVÁRON IS!

Március 3-án érkezik a tavaszi Pici Piac Székesfehérvár! Várjátok felkészülten a tavaszt és vele együtt a nyuszit is!


A város legmenőbb baba-mama-gyerek dizájner vására ezúttal is a mesés környezetben fekvő Lakeside Hotelben, Csónakázó-tó mellett vár titeket!
A Pici Piacon csaknem 30 tehetséges magyar tervező gyönyörűszép hazai termékeivel készülünk: kifejezetten kismamáknak, gyerekeknek, babáknak. Sok-sok új kiállítóval és persze a korábbi, kedvenc márkáiddal is találkozhatsz majd. A vásárra a belépés természetesen most is ingyenes.

 

Helyszín: Best Western Plus Lakeside Hotel, Cím: 8000 Székesfehérvár, Ligetsor 50.
Időpont: 2024. március 3.  vasárnap 9-től 17-ig
Az eseményt megtaláljátok Facebookon is:  https://fb.me/e/1CcmMs6oz

Kövessétek Instagram oldalunkat is, ahol "PICI TÖRTÉNETEK" beszélgetés sorozatunkban mutatjuk be Nektek kiállítóink történeteit és megismerhetitek a vásár kulisszatitkait is!

FONTOS TUDNIVALÓK
NYITVA TARTÁS: reggel 9-től délután 5-ig
PARKOLÁS: a környező utcákban tudjátok leparkolni autóitokat, valamint szabad helyek függvényében a hotel felszíni parkolóját is igénybe tudjátok venni
BELÉPÉS: a rendezvényen való részvétel teljesen INGYENES!
KIÁLLÍTÓK: a részt vevő kiállítók listáját lejjebb találjátok
ÉTEL-ITAL: a Lakeside hotel bárjában kávét, üdítőt tudtok fogyasztani
BABA-MAMA SZOBA: gondoskodunk megfelelő helyiségről pelenkázáshoz
FIZETÉS: a kiállítók egy részénél csak készpénzzel tudsz fizetni, de sok márkánál már bankkártyás fizetésre is van lehetőség

Az eseményre látogatók részvételükkel automatikusan hozzájárulnak, hogy a vásáron róluk kép- és hangfelvételek készüljenek, amiket a szervező a jövőben saját kommunikációjához díjmentesen felhasználhat.

RÉSZT VEVŐ KIÁLLÍTÓK BEMUTATÁSA
Csatlakozz Te is a Pici Piacosok közösségéhez, kövess minket a Facebookon, ahol bemutatjuk az összes kiállítót, akikkel a székesfehérvári Pici Piacon személyesen is találkozhatsz! 

Figyelem: minden Pici Piacon más és más kiállítókkal találkozhatsz, így mindenképp érdemes követned Facebook oldalunkat, ha kíváncsi vagy az aktuális márkákra, termékekre!

 

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Ligetsor 50