Programkereső

A Szépség és a Szörnyeteg - a VSG Táncszínház előadása

A Szépség és a Szörnyeteg KERTÉSZ PÉTER Jászai díjas színművész narrációi, az Egyesült Államokból érkezett maszkok és a színházi jelmezek, a látványos háttérvetítéses díszletek és a klasszikus zenei aláfestés valódi nagyszínházi élményt biztosít.

VSG Táncszínház – Szépség és a Szörnyeteg

Jegyek: https://tixa.hu/vsg-tancszinhaz-szepseg-es-szornyeteg-kofem-2024

A mese mottója és egyben az előadás utolsóként elhangzó mondata: "NE FELDJÉTEK, A BELSŐ SZÉPSÉG MINDEN KÜLSŐSÉGNÉL RAGYOGÓBB, ÉS TÖBBET ÉR MINDEN KINCSNÉL!" 

Az elsőre talán félelmetes szörny karakter az előadás során előbb kissé talán sajnálható, majd később egyre inkább megszerethető lénnyé változik. 

Az előadás semmiképpen sem félelmetes, hanem csakis izgalmas, az izgalmak mellett pedig rengeteg humorral meséli el a mind a fiúknak, mind pedig a lányoknak sok titkot és élményt tartogató közismert történetet.

KERTÉSZ PÉTER Jászai díjas színművész rövid de ízes átvezető narrációi, az Egyesült Államokból érkezett maszkok és a színházi jelmezek, a látványos háttérvetítéses díszletek és a klasszikus zenei aláfestés valódi nagyszínházi élményt biztosít.

Narrátor: Kertész Péter

Belle: Vincze Renáta

Gonosz nővér/Óra: Annus Beáta

Apa/Gyertyatartó/herceg: Kerekes Patrik

Gaston/Szörnyeteg: Vass Sándor Gergely

Stylist: Kovács Tímea

Díszlet/látvány/ötlet: Alessandro Ferraro

Háttéranimáció és világításterv: Kiss Imre

A rendező/koreográfus asszisztense: Annus Beáta

Rendezte és koreografálta: Vass Sándor Gergely

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Verseci u 1-15.