Programkereső

Valentin-napi vacsoraszínház

Kultúra, izgalom, romantika, ízek és játék. Kell ennél több Valentin-napra? Ne keresd tovább az ajándékot, itt az élményt tálcán kínáljuk! Február 14-én a finom vacsora mellé egy izgalmas előadást is kaptok a Romkert étteremben

“Tavasz, nem érzem régen mámorod már,
Mely illatoddal a szívemre ment
Bolond vágyakra bújtón s én, a kontár,
Játszottam sírva a szerelmeset.”

/Juhász Gyula: Ó szerelem/

Február 14-én a finom vacsora mellé egy izgalmas előadást is kaptok, ha pároddal együtt eljöttök a Romkert étterembe. Egyetek, igyatok, mulassatok, és közben egymást is egy kicsit jobban megismerhetitek. Az ételekkel a Romkert étterem készül, a hangulatfelelősök pedig ezen a romantikus és nevetős estén a Jusztis Társulat tagjai.

A felszolgált fogások között improvizációs színházi előadást láthattok több felvonásban. A téma mi más lehetne, mint a szerelem. Mi a szerelem? Mik a játékszabályok egy párkapcsolatban? Milyen lenne egy párkapcsolat, ha nem olyan, mint ma?

A vendégek ötleteiből inspirálódva játszunk előre meg nem írt jeleneteket.

Időpont: 2024.02.14. 18:00-22:00
Helyszín: Romkert Étterem Onyx
Belépő: 9000 ft/fő, 18.000/pár - 2 fős asztal
8000/fő, 16.000/pár - 8 fős asztal baráti társaságoknak és új emberekkel szívesen beszélgetőknek.

Ez az ételsor és az előadás árát foglalja magába, italfogyasztást nem tartalmaz.

A vendégek két fix menüsorból választhatnak az estére, ezek később kerülnek kiírásra az eseményben bejegyzésként. A Romkert étteremben a mentes étkezés sem jelent gondot! Glutén-, tej-, és tojásmentes ételekkel is várunk.

Jegyeket az étteremben helyben tudtok vásárolni, legkésőbb 02.14. 12:00 óráig tudunk kiadni belépőt az ételek előkészítése miatt. Ha nem jársz arra, és inkább utalással fizetnéd ki a lefoglalt belépőt, írj a társulat valamely elérhetőségére! (pl. jusztistarsulatszfv@gmail.com)

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Várkörút 19