Programkereső

Badár Sándor KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE

Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand-up comedy művelője: nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon.

2024. február 23. (péntek) 19:00 óra

BADÁR SÁNDOR KARINTHY-GYŰRŰS HUMORISTA ÖNÁLLÓ ESTJE

Szöveget nem szeret tanulni, a felvételeken legtöbbször improvizál. A stand-up comedy művelője: nem hivatalos rekordként egyszer hét és fél órán át beszélt a közönséghez a Szegedi Ifjúsági Napokon. A bakterházból indult, és bár azóta a pálya már nem kötött, mégis szinte mindenki humor vonalról ismeri. Többszöri átszállás után a sín-házból végül a Dumaszínházba érkezett, ahol segített letenni a talpfákat. Improvizatív humorista és karakterszínész, aki többrendbeli mozifilm-Szőkítéssel, illetve a szentesi humormaffia tagjaként, poénszervezetben elkövetett, folyamatos viccelődéssel vádolható. Karrierjét mindig is nagyban befolyásolta az állatokhoz fűződő viszonya, így a Boldog lovak mellett Papírkutyákat, egy Citromdisznót, sőt, még egy Vattatyúkot is Kontroll alatt kellett tartania, mielőtt megérintette volna A média diszkrét bája. Manapság hivatásszerűen beszél Badárságokat, és nem panaszkodik, hiszen már a mesebeli Afrika is behódolt neki. Ellenáll az idegen nyelveknek, pedig már egy olasz teleshop-nyelviskolát is elvégzett.

Díjai

A filmkritikusok díja (2004)

Szentes Városért Emlékérem (2008)

Bonbon díj (2006; 2011)

Karinthy-gyűrű (2013)

Jegyár: 4500 Ft.
Jegyek elérhetők a jegy.hu oldalon:
https://www.jegy.hu/program/badar-sandor-onallo-estje-157201
Jegy előregisztrálás az info@csajaghylauraszinpad.hu email címen lehetséges. Az előregisztrált jegyek megvásárlására az előadás előtt lesz lehetőség a helyszínen.
Az előadás előtti időszakban a helyszíni jegyvásárlásra NINCS lehetőség.

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Kápolnásnyék, Kazinczy utca 22-30.