Programkereső

Argylle: A szuperkém

Minél nagyobb a kém, annál nagyobb a hazugság. A fékezhetetlenül szellemes, a valóságot kicsavaró, a világot körbecikázó kémthriller főhőse, Elly Conway egy bestseller kémregény-sorozat...

Akció, thriller

Argylle
2024

Szereplők Henry Cavill, Bryce Dallas Howard,
Sam Rockwell, John Cena
Rendező Matthew Vaughn
Premier 2024. február 1.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 30 perc

Minél nagyobb a kém, annál nagyobb a hazugság. A fékezhetetlenül szellemes, a valóságot kicsavaró, a világot körbecikázó kémthriller főhőse, Elly Conway egy bestseller kémregény-sorozat remeteéletet élő szerzője. Számára az idilli boldogságot az jelenti, ha este otthon ülhet a számítógépével és a macskájával, Alfie-val. Ám amikor Elly fikciós könyveinek cselekménye – melyek középpontjában az Argylle nevű szuperkém áll, valamint a küldetése, hogy leleplezzen egy globális kémszindikátust – tükrözni kezdi egy valódi kémszervezet titkos akcióit, az otthoni csöndes esték múltbéli emlékké válnak. Aiden, a macskaallergiás kém társaságában Elly (Alfie-val a hátizsákjában) menekül, és bejárja a fél világot, hogy mindig egy lépéssel a gyilkosok előtt maradjon, miközben Elly kitalált világa és a való világ közti határok elkezdenek összemosódni.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2024.02.17.szombat17:30
2024.02.20.kedd17:30
2024.03.04.hétfő17:30

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1