Programkereső

Club Zero

Miss Novak egy elitiskolában vállal munkát, hogy tudatos étkezési órákat tartson. Azt tanítja, hogy kevesebbet enni egészséges. Munkája során erős köteléket alakít ki öt diákkal...

Dráma

2023

Szereplők Mia Wasikowska, Sidse Babett Knudsen,
Amir El-Masry, Sam Hoare
Rendező Jessica Hausner
Premier 2024. január 11.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 50 perc

Miss Novak egy elitiskolában vállal munkát, hogy tudatos étkezési órákat tartson. Azt tanítja, hogy kevesebbet enni egészséges. Munkája során erős köteléket alakít ki öt diákkal és saját klubot is alakítanak – ám ez a kapcsolat végül veszélyes fordulatot vesz. A többi tanár lassan veszi észre, hogy mi történik, és mire a zaklatott szülőkkel kezdenek rájönni az igazi veszélyre, a Club Zero valósággá válik.

A Club Zero világpremierje a világ legrangosabb filmfesztiválján, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál versenyprogramjában volt. A film Európai Filmdíjat nyert a Legjobb zene kategóriában, és versenyben volt a rangos Sitges – Katalán Nemzetközi Filmfesztiválon is, ahol szintén a legjobb zene díját kapta meg. A főszerepet a világsztár Mia Wasikowska játssza. A film rendezője, Jessica Hausner korábban olyan, Magyarországon is bemutatott díjnyertes alkotásokat rendezett, mint a Lourdes, A boldogságvirág, és az Őrült szerelem.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2024.02.22.csütörtök20:00
2024.02.06.kedd17:20

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló