Programkereső

Szépkorúak szerdája: Harold Fry valószínűtlen utazása

Harold Fry egész életében nem tett semmi rendkívülit, átlagos életet élt feleségével egy angol kisvárosban. Egy nap levelet kap, hogy egy régi ismerőse rákos lett és egy hospice-ba került.

Dráma

The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry
2022

Szereplők Jim Broadbent, Penelope Wilton,
Earl Cave, Linda Bassett, Daniel Frogson
Rendező Hettie MacDonald
Premier 2024. január 4.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 48 perc

Harold Fry egész életében nem tett semmi rendkívülit, átlagos életet élt feleségével egy angol kisvárosban. Egy nap levelet kap, hogy egy régi ismerőse rákos lett és egy hospice-ba került. Harold előbb csak levelet ír neki, majd hirtelen ötlettől vezérelve elhatározza, hogy személyesen adja át azt, gyalog megtéve az ehhez szükséges 800 kilométeres távot. Harold bekerül a hírekbe, szenzációvá válik, alkalmi követők és segítők kísérik útján. Mindeközben jobban megismeri önmagát és számot vet addigi életével.

Rachel Joyce regénye nemzetközi bestseller lett, életigenlő történetét Man Booker-díjra jelölték, és a szerző a regényével elnyerte Nagy Britanniában az év új írója elismerést. A történetből rádiójáték is született, a filmfeldolgozást a BAFTA-díjas rendező, a Normális embereket is készítő Hettie Macdonald készítette.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2024.03.13.szerda15:00
2024.03.20.szerda15:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló