Programkereső

Nem halok meg

Te mit tennél, ha megtudnád: olyan betegségben szenvedsz, amit csupán az emberek 5%-a él túl? Einspach Gábor sikeres galériatulajdonos és kortárs műgyűjtő...

2023

Rendező Dér Asia
Premier 2024. január 4.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 32 perc

Te mit tennél, ha megtudnád: olyan betegségben szenvedsz, amit csupán az emberek 5%-a él túl?
Einspach Gábor sikeres galériatulajdonos és kortárs műgyűjtő, a budapesti művészeti világ egyik meghatározó szereplője. Számára nincs legyőzhetetlen akadály, egyedül érte el mindazt, ahol a jelenlegi életében tart. Amikor megtudja, hogy hasnyálmirigyrákban szenved, nem omlik össze. A betegségben nem a tragédiát látja, hanem a lehetőséget a teljes újrakezdésre. Miközben folytatja a fizikailag őt egyre jobban igénybe vevő kezeléseket, megpróbálja újraértelmezni a saját életét, valódi céljait, és a gyerekeivel, valamint a teljes környezetével való kapcsolatát.

A nagy sikerű Anyáim története társrendezője, Dér Asia a kezelés legelejétől fogva követi Gábor mindennapjait, egy különleges ember szellemi és fizikai vívódásainak legmélyére ásva ezzel. Vajon teljesíteni tudja Gábor a kitűzött céljait?

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2024.01.27.szombat19:45
2024.02.13.kedd17:45
2024.02.19.hétfő17:45

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1