Programkereső

Egy tál törődés

Ingyenes
Egy tál törődés címmel kezdeményezett adventi jótékonysági főzést a Fehérvári Lecsófőző Vigasság zsűrije. Adamek Balázs, Barsch Tamás, Selymes Péter, Tőkés Dániel és Ulrich Tamás advent második vasárnapján, december 10-én 10 órától a Városház téren állítja fel tűzhelyét.

A helyszínen két, asztalokkal és padokkal berendezett sátornál a séfek 14 órától felajánlásokért kínálják majd a Belvárosban járóknak a frissen főzött szarvasragut és forralt bort, melyek elkészítését és tálalását a Metro áruház és a Sáfrán Pince nagylelkű támogatása tette lehetővé. A felajánlásnak lesz egy meghatározott minimum összege, amelynél természetesen több is adható az ételért és italért. A Fehérvár FC, a Fehérvár AV19 és az Alba Fehérvár mezeket és dedikált labdát ajánlott fel a rendezvényre, ezeket az interneten árverezik el a szervezők.

A felajánlásokkal és az árverésen befolyt összeggel a fehérvári Befogadlak Baptista Gyermekotthont és a Fejér Vármegyei Szent György Kórház Újszülött-, Csecsemő- és Gyermekosztályát támogatják a szervezők.

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Városház tér