Programkereső

Karácsonyváró Feketehegy-Szárazréten

Ingyenes
Csokoládéműhely nyílik egy napra a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban: a december 16-án, szombaton 15 órakor kezdődő karácsonyváró eseményen ajándékba szánt csokik készíthetők, a vásárban kézművesek és termelők kínálják portékáikat, a színpadon pedig szórakoztató műsorok zajlanak este hatig. A rendezvény ingyenes.

Változatos programokkal egybekötött karácsonyi ajándékkészítésre invitálja a családokat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ december 16-ra Feketehegy-Szárazrétre, a városrész közösségi központjába. Az esemény résztvevői trüffelt és mini táblás csokoládét készíthetnek, és még a helyszínen be is csomagolhatják saját készítésű, a fa alá is tehető édes meglepetéseiket. A csokoládékészítésen való részvétel ingyenes, regisztráció nélkül, érkezési sorrendben, az alapanyagok mennyiségének mértékéig.

Karácsonyváró Feketehegy-Szárazréten

2023. december 16., szombat 15.00–18.00

Egész délután:

• Készítsünk ajándékot karácsonyra! – Trüffel és mini táblás csokoládé készítése

• Kóstoló a Damniczki Cukrászda aprósüteményeiből

• Kézművesek és termelők vására

• Büfé: forralt bor, forró tea, forró csoki, puncs, meleg leves

Programok:

16.00 A kis fenyő – a Mesélő Bőrönd társulat előadása

17.00 Andersen: A kis gyufaáruslány – elmondja: Török Laura

17.10 Tóth Boróka adventi dalokból összeállított műsora

17.30 Fire Flow tűzzsonglőr produkció

 

A belépés ingyenes!

A rendezvény látogatói megkóstolhatják a Damniczki Cukrászda aprósüteményeit, és akár ajándékba is adható portékákat találhatnak a vásárban, ahol a városrész kézművesei és termelői várják őket, a büfében pedig forró italokkal – forralt borral, teával, forró csokival, punccsal, téli limonádéval, koktéllal és levessel melegíthetik át magukat.

A szórakoztató programok négykor kezdődnek. Az épületben a Mesélő Bőrönd Társulat adja elő A kis fenyő című mesét, a szabadtéri színpadon 17 órakor Török Laura mondja el Hans-Christian Andersen A kis gyufaáruslány című meséjét, majd Tóth Boróka adventi dalokból összeállított műsorát hallhatja a közönség. A színpadi programokat a Fire Flow tűzzsonglőr produkció fél hatkor kezdődő műsora zárja.

A belépés ingyenes, mindenkit szeretettel várunk!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.