Programkereső

Takács Nikolas karácsonyi koncert

Takács Nikolas karácsonyi koncertje alkalmával fantasztikus élményre és lenyűgöző estére számíthatnak a nézők. Az előadó és zenekara a legkedveltebb ünnepi dalokkal készül a nagyközönségnek.

Takács Nikolas karácsonyi koncert 2023. december 17-én 19 órától a Mercure Hotel Magyar Király**** dísztermében
Jegyvásárlás és további információk: https://tixa.hu/Takacs-Nikolas-karacsonyi-koncert

A 32-szeres platina- és aranylemezes Takács Nikolas varázsol karácsonyi hangulatot idén Székesfehérvárra. Karácsonyi koncertje alkalmával fantasztikus élményre és lenyűgöző estére számíthatnak a nézők. Az előadó és zenekara a legkedveltebb ünnepi dalokkal készül a nagyközönségnek.

A Szlovákiából származó fiatal, magyar énekes tehetsége már 3 éves korában megmutatkozott. Takács Nikolas azóta a zene elkötelezettje.
Megnyerte a Pop Aréna tehetségkutatót, és ezek után nem volt megállás a fiatal énekesnek. Az általános iskola elvégzése után a Pozsonyi Konzervatórium hallgatója lett, hegedű és klasszikus zene szakon. Annak ellenére, hogy a klasszikus zenei vonalon sikeres volt, úgy döntött, hogy szeretné tehetségét és kreativitását a könnyű zenei vonalon is kipróbálni és érvényesíteni. Felvételt nyert a dzsessz tanszakra a Kőbányai Zenei Stúdióba Budapesten. Különleges és egyedi stílusával azonnal felkeltette az érdeklődést iskolán belül és kívül is.

Még csak 19 éves volt amikor a világhíres dzsesszdobos, Jávori Vilmos meghívta a Jávori Vilmos Sound Machine Band-be. Nikolasnak volt szerencséje olyan nagy magyar előadókkal együtt dolgoznia, mint Babos Gyula, Tony Lakatos, Emilio, Charlie, Solti János, Csík Gusztáv, akik méltán a magyar jazz szakma legnagyobbjai között vannak számontartva.

Külföldi előadókkal is sikerült közvetve vagy közvetlen együtt dolgozni. Énekelt Cypress Hill előtt, de dolgozott olyan zenészekkel, akik Mary J. Blige, Mariah Carey, Usher, 50 Cent vagy a Kool and the Gang zenei csapatához tartoztak.

Esemény weboldala

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fő utca 10