Programkereső

Királykúti Társalgó | Megtérülő befektetések: előadás és workshop

Ingyenes
Érdekli a befektetések világa, de megtakarításával csak a befőttesüvegig jut el? Úgy érzi, hogy útmutatásra van szüksége vagyonának gyarapításához? A Királykúti Társalgóban december 14-én, csütörtökön 18 órától Megtérülő befektetések címmel Kunstár András közgazdász és befektetési tanácsadó tart előadást és workshopot.

Az eseményre már lehet jegyet váltani a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon.

Kunstár András tapasztalt befektető, oktató missziója az, hogy a vagyonkezelés világában szerzett tudásának, tapasztalatának megosztásával segítsen elindulni az embereknek a megtakarítások és befektetések világában.

„Nem létezik kockázatmentes befektetés. De egy jól átgondolt befektetési stratégia megfelelő egyensúlyban van a kockázat és a megtérülési potenciál között” – írja honlapján. Ennek a stratégiának a kialakításában 2010 óta sikerrel segíti ügyfeleit, és ebbe avatja be a Királykúti Társalgó résztvevőit is. Az előadás és workshop központi témája a megtérülő befektetések: a résztvevők olyan kérdésekre kaphatnak választ, mint hogy miként kezdjenek hozzá a befektetésekhez, milyen hosszú távú stratégiák alkalmazhatók, és melyek az aktuális piaci trendek. A részvételhez nincs szükség előzetes tudásra.

Az esemény mindenkit vár, aki érdeklődik a pénzügyek és befektetések iránt.

 

Jegyvásárlás:

Online jegyértékesítéswww.fehervariprogram.hu/jegy  – belépő: 900 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 600 Ft

Helyszínen váltott belépő: 1 100 Ft, diák- és nyugdíjasjegy 900 Ft

Amennyiben elővételben minden jegy elkelt, a helyszínen nincs lehetőség jegyvásárlásra.

A kedvezmények igénybevételéhez nyugdíjas-, illetve diákigazolvány felmutatása szükséges. 6 éves korig a belépés ingyenes.

 

A rendezvény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25.