Programkereső

Adventi koszorú workshop a Már vártalakban

Eukaliptusz, olajág, örökzöldek és még sok más természetes alapanyag, amiből elkészítheted saját minimalista, természetes adventi koszorúdat. Alkotunk. Értéket teremtünk.


Eukaliptusz, olajág, örökzöldek és még sok más természetes alapanyag, amiből elkészítheted saját minimalista, természetes adventi koszorúdat. Végre valahára sikerült összehozni Sárával ezt a workshopot, olyan régen vágytunk rá.
Szól a karácsonyi zene, proseccot, forró teát szürcsölünk, bejglit majszolunk. Alkotunk. Értéket teremtünk. Együtt vagyunk. Hangolódunk az adventre.
A workshop díja tartalmazza az alapanyagokat (mohás koszorúalap és fenyőágak, díszítéshez eukaliptusz és egyéb szárazvirág, szalag), valamint a szakmai támogatást, tippeket és az eszközöket. Kérlek, hozz magaddal 4 db gyertyát, amit használnál (gyertya kiválasztásához: a szalagok pasztell színűek lesznek).
A workshop kezdőknek szól, előképzettség nem szükséges. A workshopot Veszprémi Sára (Steel Magnolia Studio) tartja.
Időpont: 2023. november 26. 10 óra
Helyszín: Már Vártalak pékség, kávézó, könyv és játékbolt Szfvár, Királysor 66.
Létszám: max. 12 fő
Workshop hossza: kb 2 óra
Részvételi díj: 19.900 Ft
Jelentkezni A könyves Már Vártalakban személyesen lehet, a workshop árának befizetésével. Ha másik városból érkeznél, kérlek hívj minket a 06 30 994 6748-as telefonszámon, és találunk megoldást.
[

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: A könyves Már vártalak

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Király sor 66