Programkereső

KEZEDBEN A SZÍVED - Egészségnap

Ingyenes
Szeretettel várunk minden érdeklődőt a szeptember 30-án megrendezésre kerülő egészségnapunkra előadásokkal, egészségügyi mérésekkel, életmód tanácsadással, egészséges növényi ételekkel!

Kezedben a szíved! Nem véletlen a címválasztás. A Szív Világnapját 2000. óta minden szeptemberben megrendezik a Szív Világszövetsége kezdeményezése alapján, mely szervezet célja egy hosszabb és jobb minőségű élet eléréséhez segíteni az embereket a szívbetegségek és a stroke megelőzése és gondozása által.

 

A szív napja arra is alkalmas, hogy számot vessünk magunkkal. Átgondoljuk azt, mi mindent nem teszünk meg azért, hogy a szívünk teljes biztonságban tudjon dolgozni értünk. A fel nem dolgozott traumák/veszteségek, a mindennapi rohanás, a stressz, a mozgásszegény életmód, az átgondolatlan táplálkozás, mind olyanok, amivel megnehezítjük a munkáját.

 

Ezen a napon azonban azon is elgondolkodhatunk, hogy a szív nemcsak fizikai tényező. Nemcsak egészségünk egyik záloga, hanem ez tesz minket emberré. A szív fizikai és lelki értelemben is meghatározza életünk minden pillanatát. Kezünkbe vehetjük az irányítást és megtehetjük azokat a szervezetünk és lelkünk számára fontos óvintézkedéseket, amelyek biztosítják szívünk és ezáltal életünk tökéletes működését.

 

 „Minden féltve őrzött dolognál jobban óvd szívedet, mert onnan indul ki az élet." (Példabeszédek 4:23).

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kégl György utca 5