Programkereső

Felvételi meghallgatás a Prospero Színkör társulatába

Ingyenes
Kipróbálnád a színészi képességeidet? Rész vennél színházi előadások létrehozásában? A Prospero Színkör felvételt hirdet a színjátszáshoz kedvet és tehetséget érzők számára.

  Álmodoztál már a világot jelentő deszkákról? Kíváncsi voltál, mit rejtenek a színházi bársonyfüggönyök? Kipróbálnád a színészi képességeidet?

  Nálunk ugyan se deszka, se függöny (nem is nagyon szeretjük az ilyesmit...), de jó hírünk van: MINDENKI SZÍNÉSZ - te is!

  Felvételt hirdetünk a színjátszáshoz kedvet és tehetséget érzők számára - felnőtt csoport lévén elsősorban 18 éven felüliekre számítunk, felső korhatár nincs! A felvételi helye és ideje: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (Székesfehérvár, Fürdő sor 3.), szeptember 26. (kedd), 18 óra.

  A felvételt nyertek néhány hetes felkészítés után szerepet kaphatnak készülő  előadásainkban. Várunk mindenkit, előzetes színpadi tapasztalat nem feltétel.

  A felkészüléshez: A felvételi két szabadon választott vers vagy monológ előadásából és különböző helyzetgyakorlatokban, csoportos szituációs játékokban való részvételből áll. (A jelentkezők kényelmes, lezser “játszóruhát” hozzanak magukkal.)

Ha kérdésed van, tedd fel, vagy bátran keress bennünket:
+36 70 242 0535
prosperoszk@gmail.com

Esemény weboldala

Székesfehérvár.hu cikk

Időpont(ok):

2023.09.26.kedd18:00

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.