Programkereső

A 123-as színpadán a Good Times+

Ingyenes
Ahogyan vannak távkapcsolatok, van távegyüttes is. Ilyen a német-magyar-lengyel-dán felállású Good Times, akik újra fehérvári énekesnőjükhöz érkeznek látogatóba. A péntek estéjüket pedig régi és új zenész barátaikkal együtt a 123-as színpadán töltik!

Újra a 123-as színpadán a Good Times zenekar, sőt...!
Az együttes szinte minden műfaj kedvenceiből szemezget a repertoárjába, egy változatos zenei estébe gyúrva a műfajokat.

A Good Times egyébként egy Flensburgból eredő, 4 főből álló zenekar, melynek tagjai négy különböző országból származnak és mindig éppen olyan felállásban játszanak, ahogyan azt a tagok éppen aktuális földrajzi elhelyezkedése lehetővé teszi. Ezen az estén Torsten (zongorán) és a két énekesnő, Hannah és Szilvi lesznek jelen, ráadásul a zenekar szívéhez nagyon közel álló énekesnő, Sarina Marwedel is velük tart erre a magyarországi kirándulásra!

Aki esetleg ismeri fehérvári énekesnőjük (Szilvi) zenekörös múltját, nem tudott meglepődni azon, amikor a legutóbbi Good Times koncerten Szilvi két zenész ismerősét is spontán felhívta a színpadra pár dal erejéig. Jobb, ha tudjátok, hogy Szilvi azon az estén vérszemet kapott, és elhatározta, hogy ilyen kell még, kell újra, kell ez a plusz! 2023.10.27-én tehát a 123-as színpadán a Good Times+!
És hogy kik lesznek még ott és kiket tudunk majd felcsábítani a színpadra, azt még mi sem tudjuk, de az biztos, hogy megismételhetetlen este lesz!

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Palotai u. 123