Programkereső

Nyáresti vigadalom – Buch Tibor és Lőrincz Judit zenés estje

Hagyományos zenés programjára hívja a közönséget június 25-én, vasárnap este fél nyolcra a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ az Öreghegyi Közösségi Ház kertjébe: a Nyáresti vigadalom, Buch Tibor és Lőrincz Judit estje jól ismert, örökzöld musical- és operettslágerekkel szórakoztatja a hallgatóságot.

Jegyek június 8-tól kaphatók a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon és az SZKKK Fürdő sori központjában.

A közönségkedvenc Buch Tibor évek óta visszajár az Öreghegyi Közösségi Házba – az énekes-színész hosszú ideig volt a Vörösmarty Színház társulatának tagja, a fehérvári évek alatt több nagy sikerű darabban játszott, a nézők 2009-ben őt választották a legjobb színésznek, így övé lett a Fejér Megyei Hírlap Aranyalma díja, 2010-ben pedig Pro Theatro Civitatis Albae Regalis díjat kapott.

Buch Tibor minden alkalommal vendéget is hív maga mellé: fellépett már a hangulatos kert színpadán többek között Füredi Nikolett, Koós Réka, Szabó Noémi, Köllő Babett, Göth Péter, Szeles József, Csengeri Attila, Vastag Tamás és Gergely Róbert is – idén nyáron Lőrincz Judit operaénekes érkezik majd az Öreghegyre, hogy Buch Tiborral közösen emlékezetes élménnyel ajándékozza meg a közönséget – erre a műsorban hallható örökzöld dallamok, a megunhatatlan musical- és operettslágerek adnak garanciát.

Lőrincz Judit Buch Tibor partnere volt a Szolnokon bemutatott nagy sikerű Víg özvegy című előadásban, és együtt dolgoztak egy másik klasszikus operettben, a Cirkuszhercegnőben is. Az énekesnő a szegedi konzervatórium után előbb Münchenben tanult, majd a frankfurti zeneakadémián szerzett operaénekesi diplomát. Tizenkét évig élt Ausztráliában, hazatérve 2009-ben szerződtette a Magyar Állami Operaház, ahol az Éj királynőjét énekelte. Rendszeresen fellép Szolnokon, Győrben, Budapesten, operaszínpadon és koncerteken egyaránt.

Az esten közreműködik Horváth Elemér „Emi” és testvére, Horváth Péter, ők kísérik hegedűn és zongorán a két énekest.

A nyáresti vigadalom június 25-én, vasárnap 19.30-kor kezdődik, a rendezvény esőnapja július 2., vasárnap. Jegyek június 8-tól online a www.fehervariprogram.hu/jegy oldalon, személyesen a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ Fürdő sori épületében, hétfőtől péntekig 8.00–16.00 óra között, valamint – amennyiben az elővétel után még maradnak jegyek – előadás előtt a helyszínen válthatók készpénzben vagy bankkártyával. Belépő: 2 000 Ft, diák- és nyugdíjasjegy: 1 800 Ft – jegyfoglalásra nincs lehetőség, csak vásárlásra.

A rendezvény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Székesfehérvár, Fürdő sor 3.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.