Programkereső

Napüdvözlet gyakorló jóga workshop

Ezen a jóga gyakorláson részletesen elemezzük a napüdvözlet gyakorlatsort felépítő ászanákat. Megtanuljuk a rávezető gyakorlatokat amelyek segítik az ászanák helyes kivitelezését.

A Surya Namaskar más néven a Napüdvözlet gyakorlatsort szinte mindenki ismeri. Megtalálható szinte minden jógatradíció tanításában.
Ezen a jóga gyakorláson részletesen elemezzük a napüdvözlet gyakorlatsort felépítő ászanákat.
Megtanuljuk a rávezető gyakorlatokat és foglalkozunk a „bemelegítő” gyakorlatokkal, segítjük az ászanák helyes kivitelezését. Hiszen ahogy
Eyal Chehanowski astanga jóga oktató mondja: „napüdvözletek tömve vannak olyan ászanákkal, amelyek pocsék kivitelezése később biztos sérüléshez vezethet.”
Majd gyakoroljuk az ászanák napüdvözletbe építését, hogy folyékony, áramló gyakorlást tudjunk felépíteni ami a vinyásza flow alapja.Hogy a tanultak még jobban beépüljenek, a resztvevők megkapják a hozzáférést a 7 alkalmas online napüdvözlet tanfolyamhoz, amihez a 7 napüdvözlet videó mellett 7 kiegészítő (rávezető gyakorlatok) videó is jár.
A napüdvözlet gyakorlatsor helyes elsajátítása segít, hogy a nyári napokon is tudj tenni az egészségedért, akkor is, ha nincs idő elmenni a jógaterembe.
Az egészség a legfontosabb! Tégy a mozgásod egészségéért!
Ár: 5000,-
Oktató:
Nagy Gábor
Jógarádzsa díjas, minősített jógaoktató
Mozgásterapeuta - természetgyógyász
Jelentkezés: 06/20/9175-865

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja u. 11/A B épület