Programkereső

Meg-Ki filmklub: Legénybúcsú Extra

Magyar filmet tűz műsorára a Barátság mozi Meg-Ki filmklubja a nyári szünet előtt: június 14-én, szerdán este hattól a Legénybúcsú Extra című vígjátékot láthatják a nézők. Vetítés után a város művészmozijának vendége lesz Virsinszki Zoltán, a film főszereplője – a fehérvári születésű színésszel Gruber Nóra, az SZKKK munkatársa beszélget.

A klubtagok 700 forintért válthatnak jegyet az estre a mozi honlapján és jegypénztárában.

A júniusi Meg-Ki filmklubban a második filmjét jegyző Rózsa Gábor moziját tekintheti meg a közönség. A Legénybúcsú Extra forgatókönyvét a rendező és a főszereplő Virsinszki Zoltán együtt írta. „Az volt a célom, hogy olyan vígjátékot rakjunk össze, ami önmagában viccek nélkül is izgalmas történetet mutat be. Ezen felül tűztük ki azt a célt, hogy olyan intenzitással jöjjenek a poénok egymás után, hogy a néző kénytelen legyen újra nézni majd a filmet, hiszen rá fog jönni: a nevetés miatt újabb és újabb gagekről maradt le” – fogalmazott Rózsa Gábor a filmről még a forgatás idején.

A történetben két legénybúcsús csapat versenyez egymással, hogy megnyerjék a több millió forint értékű főnyereményt. Dani (Virsinszki Zoltán) a menyasszonyával (Nagy Alexandra) együtt szedi össze versenytársait, hogy a győzelem biztos lehessen. Így kerül be a csapatba a zseni egyetemi matektanár (Sütő András), az egykori menő gimis barát (Varga Ádám) és a mindig vidám és pozitív Pali bácsi (Kálloy Molnár Péter).

 

 

A vetítés utáni közönségtalálkozó vendége lesz Virsinszki Zoltán, akit az SZKKK munkatársa, Gruber Nóra kérdez. A 18 órakor kezdődő vetítésre már kaphatók jegyek a mozi honlapján.

A fehérvári művészmozi az Art-Mozi Egyesület tagjaként különösen fontos feladatának tekinti, hogy a filmeket közelebb vigye a nézőkhöz, és együtt beszéljék, vitassák meg a friss moziélményt.  MEGnézzük és KIbeszéljük: ezért Meg-Ki a klub neve, amelyhez ingyenesen lehet csatlakozni a mozi pénztárának nyitvatartási idejében. A filmklub nem zárt körű, a vetítésen nemcsak a klubtagok vehetnek részt, de ők kedvezményes áron, 700 forintért válthatnak belépőt a mozi pénztárában vagy online:

Jegyvásárlás »

 

A rendezvény sajtónyilvános.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Programajánló


Máj 03. 18:00

Kék Pelikan

Ápr 06. 20:00

Smoke Sauna Sisterhood

Ápr 02. 17:30

Téli szünet

Máj 02. 19:30

Elfogy a levegő

Ápr 16. 20:00

Most vagy soha!

Ápr 27. 20:00

Ki hitte volna?

Ápr 23. 19:45

Származás

Ápr 09. 17:30

Tökéletes napok