Programkereső

Csajos est: Merj szeretni!

A nyári szünet előtt ismét Csajos estre hívja a közönséget a Barátság mozi. A népszerű sorozatban június 21-én, szerdán este hat órakor dr. Tóth Réka párkapcsolati mediátor előadását hallgathatják meg az érdeklődők.

Az előadás után a Ráadásszerelem című amerikai romantikus vígjátékot tekinthetik meg az estre jegyet váltó nézők.

Kimondva vagy kimondatlanul, de mindenki vágyik a szeretetre: arra, hogy szeressünk és arra is, hogy minket is szeressenek. Merj szeretni! – üzeni a júniusi Csajos est címe, utalva arra, hogy bár könnyűnek látszik, nem is olyan egyszerű az érzést elfogadni, át- és megélni, hosszan tartóvá tenni. Bizalom, türelem, figyelem – csak néhány fogalom, amelyek jelzik: egy kapcsolatot gondozni, ápolni kell, nem elég csupán „követni a szívet”, ha kiegyensúlyozott, valóban szeretetteljes viszonyra vágyunk.

„Hiszek abban, hogy nincs tökéletes társ, tökéletes kapcsolat, tökéletes szülő, tökéletes gyerek, tökéletes élet, de mindennap egymás szemébe kell nézni, egymás felé kell fordulni és tenni egymásért, önmagunkért, akkor is ha éppen nehéz. Mélyen egyetértek azzal, hogy életünk, sorsunk, kapcsolatunk alakulásáért felelősséget kell vállalnunk, és folyamatosan dolgozni kell a fejlődésén” – írja bemutatkozásában a júniusi Csajos est előadója.

drtothreka_P1344240-660

Dr. Tóth Réka párkapcsolati mediátor elsősorban párkapcsolati, családi konfliktusokkal, kötelékerősítéssel foglalkozik. Jogászként találkozott a mediációval, a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen végzett a témában posztgraduális képzést. Ezután egyre többet foglalkozott konfliktuskezeléssel, csaknem 10 éve segíti a párokat, családtagokat a problémájuk békés úton történő megoldásában. Tudását a párkapcsolati tanácsadó képzéssel mélyítette, amely új szemléletet adott, kitágítva a fejlődési lehetőségeit.

 

 

Az előadás után a Ráadásszerelem című amerikai romantikus filmet tekinthetik meg a nézők. Okozhat nagy bajt egy eltévedt SMS? Hozhat valami jót? Vagy elvezethet egy embert élete szerelméhez? Egy romantikus vígjátékban bármi megtörténhet… Főleg, ha a tévelygő szerelmeseket Céline Dion vezeti helyes útra. Mira vőlegénye már két éve meghalt, ám a lány nem tudja elengedni: barátja régi telefonjára küldözget SMS-eket – de az a szám már valaki másé… És Rob nem érti, kitől származnak és kinek szólnak ezek a szerelemmel teli, bánatos üzik. Még szerencse, hogy Rob újságíró, és épp Céline Dionnal készít interjút. Amikor az énekesnő meghallja az érthetetlen SMS-ek történetét, elhatározza, hogy kinyomozza, mi lehet a titok.

Az estre online honlapunkon, személyesen a mozi nyitvatartási idejében válthatnak jegyet az érdeklődők. Az esemény sajtónyilvános.

 

Jegyvásárlás » 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.