Programkereső

Szerelemmel, szenvedéllyel

„Ha igazán szerettél valakit, az nem múlik el...” Sara és Jean szerelme hosszú évek óta tart, a szenvedély nem hagyott alább közöttük az idő múltával. Kapcsolatuk megingathatatlannak tűnik.

Dráma

Avec amour et acharnement
2022

Szereplők Juliette Binoche, Vincent Lindon,
Gregoire Colin, Bulle Ogier, Issa Perica
Rendező Claire Denis
Premier 2023. június 1.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 56 perc

„Ha igazán szerettél valakit, az nem múlik el...”

Sara és Jean szerelme hosszú évek óta tart, a szenvedély nem hagyott alább közöttük az idő múltával. Kapcsolatuk megingathatatlannak tűnik. Egy reggelen Sara az utcán meglátja korábbi társát, François-t, azt a férfit, aki bemutatta őt Jeannak, és akit akkor Sara vívódás nélkül, szinte azonnal elhagyott. Bár egy szót sem váltanak, François iránti érzelmei most újra hatalmukba kerítik, és minden megváltozik. Túlfűtött jelenetek sorában követhetjük, ahogy a szenvedély utat tör, és szétzilálja mindazt, ami addig biztosnak látszott.

A film a harmadik olyan alkotás, amelynek forgatókönyvét Claire Denis és Christine Angot együtt jegyzik. Legutóbbi közös filmjük, a Jöjj el, napfény! szintén Juliette Binoche főszereplésével készült, és számos nemzetközi díjat érdemelt ki.

Az alkotás a legjobb rendezőnek járó díjat (Ezüst Medve) nyerte el a 2022-es Berlini Filmfesztiválon.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2023.06.06.kedd17:45
2023.06.15.csütörtök20:00
2023.07.13.csütörtök20:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1

Programajánló