Programkereső

Paraba-Vesztegzár est – zenés-táncos mulatság

Stílus- és korfüggetlen zenei turmix, ahol tuti, hogy mindenki megtalálja a hozzá közel álló irányzatot. Ugrálhatsz és rázhatod a hiphopra, izgulhatsz az elektromosra, loboghat a hajad a rockra, de garantáltan megpörgetheted a táncoslábú csajodat is ezen a bulin.

Ha jártál a Vesztegzárban vagy a Parabában, akkor tudod, milyen érzést ad ez a közösség, a barátaid, akiket ezeken a bulikon biztosan megtalálsz! Ha ez lesz az első mulatságod velünk, akkor készülj a legjobbakra!

Belépési korhatár: 16+

Alkohol kiszolgálás: 18+

Jegyek online itt: https://fezen.hu/jegyek/esemenyek-fezen-klub/227-paraba-vesztegzar-buli
Szuper korai: 2500 Ft (május 7-ig)
Kommersz elővételes: 3000 Ft (korlátozott számban)
Helyszínen: 3500 Ft

Az esemény a 22. Kortárs Művészeti Fesztiválhoz is kapcsolódik.

 

A Paraba, mint táncklub, színház, közöségi tér és szórakozóhely 2021 őszén bezárta kapuit, ám a város különböző helyszínein azóta is visszatér, színesítve ezzel a kikapcsolódni vágyók lehetőségeit. Az egység, illetve annak lelkes csapata közel 20 évig biztosított minőségi szórakozási lehetőséget minden látogatónak. Lehetett ez gyermekek szülinapi zsúrja, ifjú pár fotózása, jazz-swing tánctanulás, színházi előadás, vagy épp egy hétvégi, reggelbe nyúló mulatozás a barátokkal. Utóbbi eseményeken a 60-as évektől egészen a 2010-es évekig hallgathatunk tudatosan válogatott, korban és stílusban rendkívül színes, minőségi zenei felhozatalt. 

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Fezen Klub, Székesfehérvár, Takarodó út 1.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Takarodó út 1.