Programkereső

Damara x kisbetűs ünnepnapok x Waiting Room

Három zenekar, a Damara, a kisbetűs ünnepnapok és a Waiting Room ad koncertet május 21-én, vasárnap 19 órától a Museum Caféban. Az esemény a 22. Kortárs Művészeti Fesztiválhoz is kapcsolódik. ................

-Damara-

A februárban bemutatott Fény és Boogie című második albumunk magába foglalja a fiatalok összes problémáját: a megfelelési kényszert, szorongást, pánikot, szerelmi nehézségeket, félelmeket és a bizonytalanságot.
Gyertek táncolni, énekelni, hogy közösen alakíthassuk át fénnyé ezeket a problémákat.

Agata Angilella (ének), Csányi Misi (basszus, ének), Kalmár Boti (billentyű), Mónus Marci (dob), Szántó Marci (gitár)

 

-kisbetűs ünnepnapok-

Ők azok, akiknek a koncertjén senki nem lepődik már meg, ha vekni kenyerek repkednek. Olyan fiatalnak tűnnek, mintha szinte gyerekek lennének. Szinte azok. A kisbetűs ünnepnapokat 2018-ban alapította három gimis osztálytárs, 2021 nyara óta játszanak a jelenlegi felállásukban. Leginkább alternatív-rocknak lehet nevezni, amit csinálnak, a színpadon a katarzist, a zenével az igazságot keresik.

Gollob Marci (gitár), Kiss Konrád (dob), Torda Barnabás (basszusgitár), Velek Domonkos (billentyű, ének).

 

-Waiting Room-

A Waiting Room egy fiatalokból álló (jobb jelzők híján) alternatív rock zenekar, ami egyaránt képviseli a hetvenes évek klasszikus rock szellemiségét és a modern indie hullámot. Mindannyiunk zenei inspiráció máshonnan jönnek, amit próbálunk összegyúrni egy masszába, ami aztán (általában) sikerül is.

 

Jegyek a helyszínen: 2000 Ft
 

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Museum Café, Székesfehérvár, Megyeház utca 17.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 17.