Programkereső

Mi lett volna, ha...

Mi lett volna, ha...? Ezzel a felütéssel tekint vissza életére 2052-ben, 80. születésnapján Julia, akinek a karrierje és a magánélete összes fontos állomásánál felvillan egy másik élet...

Dráma, romantikus

Le tourbillon de la vie
2022

Szereplők Lou de Laage, Raphael Personnaz,
Isabelle Carré, Grégory Gadebois,
Esther Garrel
Rendező Olivier Treiner
Premier 2023. április 27.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra

Mi lett volna, ha...? Ezzel a felütéssel tekint vissza életére 2052-ben, 80. születésnapján Julia, akinek a karrierje és a magánélete összes fontos állomásánál felvillan egy másik élet, egy másik sors, az, amelyiket élhette volna, ha az adott pillanatban máshogyan dönt. Vajon boldogabb, sikeresebb élete lett volna, találkozott volna másik szerelemmel, csillogóbb karriert futott volna be? Egy élet: számtalan lehetőség.

A Mi lett volna, ha… szerelmes vallomás az élethez, ami egyenesen a szívhez szól. Az embereket talán legjobban foglalkoztató témát járja körbe: mi lett volna, ha életünk fontos kérdéseiben másképp döntöttünk volna, hogyan alakult volna, másképp alakult volna akkor a karrierünk, szerelmünk, magánéletünk? És ha igen, jobb, teljesebb életünk lett volna? Bár az életben utólag megváltoztatni egy döntést már nem lehet, a Mi lett volna, ha… eljátszik a gondolattal és megmutatja, hogy a többféle döntés milyen különböző következményekkel jár. A film főszereplője, Lou de Laage a magyar nézők számára is ismerős lehet az Ártatlanok, a Jappeloup és a Lélegezz! című filmekből. Mellette többek között Raphael Personnaz (Anna Karenina, A francia miniszter) és Denis Podalydès (A Da Vinci-kód, Irma Vep, Szexfantáziák, Foglalkozása: szülő) is szerepel a filmben.

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.)

Időpont(ok):

2023.06.03.szombat17:45
2023.06.23.péntek17:45

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1