Programkereső

Gyilkos vacsora

Izgalmas estét kínál április 6-án az újranyitó Öreghegyi Közösségi Ház: a háromfogásos vacsora elfogyasztása közben a közönség egy bűntény megoldásában vesz részt. A részvételi díj 12 ezer Ft/fő, jelentkezés: www.fehervariprogram.hu/gyilkos-vacsora

 Krimi, színház, nyomozós játék – rejtélyekkel teli, izgalmas estét kínál április 6-án, csütörtökön este hattól az újranyitó Öreghegyi Közösségi Ház: a háromfogásos vacsora elfogyasztása közben a közönség egy bűntény megoldásában vesz részt, így az est végére kiderül: ki ölte meg Ózt. A program részvételi díja 12 ezer Ft/fő, jelentkezni a lenti űrlapon lehet április 3., hétfő déli 12 óráig.

Négy bérgyilkos, két lövés. Egy hulla és egy áruló. Számtalan ellenség, egyetlen kérdés: ki ölte meg Ózt? Mindenki gyanús, senki sem az, akinek látszik. Sok kérdés, egyetlen válasz, melyhez a megoldás a szemünk előtt van – csak meg kell találni! Ehhez keres nyomozókat az Öreghegyi Közösségi Ház, ahol egy színházi előadással egybekötött vacsora és a szerepjáték keverékéhez hasonlítható programon vehetnek részt az érdeklődők. A Merénylet a sárgaköves úton című gyilkos vacsora háromfogásos menüjének elfogyasztása közben az asztaloknál ülő csapatok megismerik a bűnjeleket, meghallgatják a gyanúsítottakat, és az est végére remélhetőleg felgöngyölítik a rejtélyes eset szálait, és kiderítik ki, a gyilkos.

Az izgalmasnak ígérkező program április 6-án, csütörtökön 18 órakor kezdődik. A belépőjegy 12 000 Ft/fő, amely tartalmazza a háromfogásos vacsorát, egy pohár pezsgőt, egy üdítőt és az előadás, a játék árát. Az érdeklődők az alább megadott linken jelentkezhetnek az eseményre, a regisztrálók a válaszlevélben részletes információt kapnak a programról. A jelentkezés a program árának befizetésével válik érvényessé, az estre a számla számának bemutatásával és a regisztráló nevével léphetnek be a vendégek. A programot a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ és a ViVa Kávézó & Bar közösen szervezi. 

Jelentkezési határidő: április 3., hétfő 12.00 óra

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.