Programkereső

Nyúllal nyitunk – Húsvétváró családi délután

Ingyenes
Húsvétváró délutánra invitál a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar április 1-jén: nyuszi- és báránysimogató, húsvéti játszópark és tojásfakészítés is szerepel a programok között.

Áprilisban újra kinyitnak a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ házai. Az első városrészi rendezvény a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvarban lesz: április 1-jén, szombaton húsvétváró délutánra invitálják a családokat, többek között nyuszi- és báránysimogató, húsvéti játszópark, arcfestés, bábszínház és tojásfakészítés is szerepel a programok között. Az ingyenes esemény 14 órakor kezdődik és 17 óráig tart.

A húsvéti játszóparkban 15 nagy méretű fajátékkal játszhatnak a gyerekek, de kipróbálhatják a tojáságyút is, amivel színes tojásokat lehet kilőni a nyuszi céltáblájára. Lesz nyuszi- és báránysimogató, nyulas horgászat. A húsvéthoz kapcsolódó bábszínházi előadás 16 órakor kezdődik. A sok nyúl mellett ló is érkezik a programra, lovagolni is lehet majd. Az arcfestés sem marad ki a kínálatból, és természetesen kézműves foglalkozásokat is ajánlanak a szervezők.

A rendezvényen készül tojásfa is: a program keretében festett tojásokat a helyszínen feltehetik majd a fára a családok, de arra is lesz lehetőség – egészen április 10-ig –, hogy a városrészben élők elhozzák és a többi közé helyezzék az otthon díszített tojásokat: legyen minél színesebb a közösség tojásfája. A szervezők azt kérik, hogy a tojások olyan anyagból készüljenek, amely jól bírja az időjárás viszontagságait.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.