Programkereső

MeseFolyam - meseterápiás alkotóműhely

A mesék alapvetően rólunk, a saját életünkről szólnak. Mi magunk vagyunk a főhős és mi magunk vagyunk a mese összes szereplője is. Kalandra hívlak, hogy fedezzük fel együtt a mesék mélyén húzódó áramlatokat, s változtassuk az életünket is mesévé.

A mesék alapvetően rólunk, a saját életünkről szólnak. Mi magunk vagyunk a főhős és mi magunk vagyunk a mese összes szereplője is. 

Bennünk van az a mitikus tér, s azok a csodálatos dolgok, amelyek közegében a mese játszódik.

Kalandra hívlak, hogy fedezzük fel együtt a mesék mélyén húzódó személyes és spirituális áramlatokat, s ezen keresztül változtassuk a saját életünket is mesévé.

„A cipő, amely tökéletesen illik az egyik ember lábára, szorítja a másikét. Mindannyian másra születtünk, más feladattal, ami semmivel sem helyettesíthető.“ C. G. Jung

Éppen ezt a feladatot keressük. Hogyan?

Meséről mesére bejárjuk saját belső birodalmunkat, játszunk, elcsendesedünk, művészetterápiás alkotással felszínre hozzuk legmélyebb kincseinket.

Leljünk rá közösen az erőforrásainkra, építsük meg a szárnyainkat, találjuk meg a pislákoló fényt a sűrű erdőben, hozzuk el az élet vizét, váljunk azzá, akik valójában vagyunk!

Helyszín: Székesfehérvár

Az első négy foglalkozás időpontja: Február 5. vasárnap, Március 18. szombat, Április 15. szombat Május 20. szombat (mindig 9.00-13.00-ig)

Hozzájárulási költség: 14.000 Ft/ alkalom (1 alkalom 4 órás)

Kiscsoportos a foglalkozás, felnőtteknek szól.

Lehet egy-egy alkalomra is csatlakozni.

Előzetes jelentkezés szükséges.

Jelentkezés, kérdések Dorinánál - 20 232 5889, csabai.dorina@gmail.com

A foglalkozást vezeti: 

Csabai Dorina Eszter, mese- és művészetterapeuta

Nézd meg az inspirációs oldalamat: https://www.facebook.com/meseterapia (Meseterápia és művészetterápia Dorinával)

 

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kertalja 11/B