Programkereső

Karácsonyi Kártyavarázs

A kártyabűvészet iránt érdeklődőknek igazi ínyenc, a laikusok számára pedig egy vidám és varázslatos vasárnap délutáni időtöltést nyújt Dr. Szabó G. Gábor bűvészműsora.

„Inspiratív bűvészet – intelligens embereknek” – ez a nemzetközileg is elismert és díjazott Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész jelmondata.
Helyszín: Árpád Fürdő, Blaha Lujza rendezvényterem,
8000 Székesfehérvár, Kossuth L. u. 12.
Idő: 2022. december 11. ,17-18.30.
Belépő: 2500 Ft
Jegyek a helyszínen, az előadás előtt megvásárolhatóak, de a korlátozott (maximum 40 fő) férőhely miatt ajánlatos az előzetes helyfoglalás a buvesz@szabogg.hu e-mail címen, ellenkező esetben nem garantált a részvétel!
Az előadóról:
Dr. Szabó G. Gábor, nemzetközileg is díjazott kártyabűvész, igen jó kapcsolatteremtő képességű és humorú előadó. Különleges és eredeti mutatványokat bemutató bűvészműsora minden feltételnek tökéletesen megfelel, amely az igényes szórakozáshoz kell, hiszen látványos, humoros, és ami a legfontosabb interaktív, azaz a nézőket aktívan bevonja a műsorba, s ezt - a tapasztalatok alapján - kifejezetten szereti a közönség!
Gábor 41 éves pályafutása során több mint 30 országban mutatta be tudományát, beleértve gyakorlatilag az összes európai országot. Évek óta osztja meg elméleti és gyakorlati tudását hazai és külföldi kollégákkal, s tart szemináriumokat Európa szerte. Saját mutatványaiból álló változatos versenyprogramjait rengeteg mérvadó hazai és nemzetközi versenyen is bemutatta, többek között különdíjat kapott Európa legjelentősebb close-up (mikro-mágia) versenyén, Londonban. (23rd International Close-up Magic Competition, London, 2006).
Megálmodója, alapítója és házigazdája a Magyarországon egyedülálló „Varázs-Szalon” sorozatnak, melynek 45 része valósult meg 2022 novemberéig.
Egy (korábbi) interjú a Pannon Tévében ízelítőként: https://www.youtube.com/watch?v=ko5T12M4WZs
Elérhetőség:
Dr. Szabó G. Gábor kártyabűvész
www.szabogg.hu
A legfontosabb résztvevő: a Közönség
Hívjátok barátaitokat is, és kérjük, osszátok meg az eseményt, ha lehet ajánlással! Köszönjük!
Az előadást 8 éven felülieknek ajánljuk!
Várunk mindenkit szeretettel!
u.i. A parkolással és megközelítéssel kapcsolatban kérjük, hogy tájékozodjanak a Fürdő honlapjáról. https://www.fehervar-arpadfurdo.hu/kapcsolat/

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Kossuth u. 12.