Programkereső

Mikulás napi PartiTúra

A Mikulás napi PartiTúra Ifjúsági Hangverseny sorozat második előadásán ha nem is rénszarvas szánon, de a zene szárnyán vehetjük majd észak felé az irányt, hogy meghallgassuk nagy zeneszerzőink tematikus klasszikusait.

Száncsengő, száncsengő zeng és bong a dal….. December 5-én, amikor minden arról szól, hogy kicsinosítsuk szívünket és csizmácskánkat a piros kabátos érkezésére, majd másnap, miután Mikulás ünnepének reggelén már minden gyermek kibontotta a cipőcskéibe rejtett ajándékokat, amikor már egyre halkul a “Ho-ho-ho” és távolodik a rénszarvasok lépteinek hangja az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Székházába invitálja a fiatalokat. A Mikulás napi PartiTúra Ifjúsági Hangverseny sorozat második előadásán ha nem is rénszarvas szánon, de a zene szárnyán vehetjük majd észak felé az irányt, hogy meghallgassuk nagy zeneszerzőink tematikus klasszikusait.“Az Észak zenéje” című hangversenyen az ifjúság tovább ismerkedhet Peer Gynt kalandjaival és meghallgathatja Sibelius Andante festivo című művét.

 

December 6-án MÁR CSAK A 10.30 és 12 ÓRÁSI ELŐADÁSRA MARADTAK SZABAD HELYEK!

 

Vezényel: Zsíros Levente

Házigazda: Dobri Dániel

Műsor:

Sibelius: Andante festivo

Grieg: Holberg-szvit

Grieg: Peer Gynt - Anitra tánca

Grieg: Peer Gynt – Aase halála

 

Információ:

A PartiTúra Ifjúsági Hangverseny sorozat egyes koncertjeire a helyek függvényében jegyek is válthatók, jegyár: 800 Ft. Jegyek a zenekar Vörösmarty Színházban (Székesfehérvár, Fő utca), található jegyirodájában vásárolhatók, nyitva: hétfőtől péntekig 10.00–18.00 óráig.Online jegyvásárlás: arso.jegy.hu

 

A műsor és a helyszínváltozás jogát a Zenekar fenntartja! Az esemény sajtónyilvános!   

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Vörösmarty Színház

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Szabadságharcos út 59.