Programkereső

Nyugdíjasok Karácsonya

Ingyenes
Székesfehérvár önkormányzata minden év decemberében színes, szórakoztató előadással ajándékozza meg az idősebb generáció képviselőit. Idén Závodszky Noémi és Tűzkő Sándor műsora mellett a Székesfehérvári Balett Színház művészeit, az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Kókonya csoportját és a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület táncosait láthatja és hallhatja a szépkorú közönség december 14-én, szerdán 14 órától az Alba Regia Sportcsarnokban.

A Nyugdíjasok Karácsonya Székesfehérvár önkormányzatának hagyományos rendezvénye, amelynek keretében szórakoztató karácsonyi programmal ajándékozza meg a város szépkorú polgárait, a nyugdíjasklubokat és egyesületeket, hogy így fejezze ki köszönetét egész éves munkájukért, támogatásukért és együttműködésükért. Idén december 14-én, szerdán 14 órakor kezdődik a zenés, táncos produkciókból összeállított műsor, amely előtt a város polgármestere, Cser-Palkovics András köszönti a közönséget.

A műsorban fellép az Alba Regia Alapfokú Művészeti Iskola Kókonya csoportja, a fiatalok gyönyörű viseletekben két koreográfiát, mezőföldi és bagi táncokat mutatnak be. A néptáncosokon kívül a Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület csapatát is láthatja a közönség. Igazi karácsonyi hangulatot varázsolnak a csarnokba a Székesfehérvári Balett Színház művészei, akik a társulat sikeres Diótörő című előadásának részletét, a Rózsakeringőt hozzák el ajándékként a közönségnek.

A táncos produkciók után két népszerű színművész érkezik a színpadra: Závodszky Noémi és Tűzkő Sándor énekel a közönségnek.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Gáz utca 19.