Programkereső

Rosszul vagyok magamtól

Egy fiatal pár, Signe és Thomas meglehetősen egészségtelen párkapcsolatban élnek, folyamatosan rivalizálnak egymással. Amikor a férfi karrierje hirtelen meredeken emelkedni kezd...

Vígjáték

Sick of Myself
2022

Szereplők Kristine Kujath Thorp,
Eirik Sæther, Fanny Vaager
Rendező Kristoffer Borgli
Premier 2022. november 17.
Korhatár Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 1 óra 35 perc

Egy fiatal pár, Signe és Thomas meglehetősen egészségtelen párkapcsolatban élnek, folyamatosan rivalizálnak egymással. Amikor a férfi karrierje hirtelen meredeken emelkedni kezd, a nő a lehető legrosszabbul reagál a háttérbe szorulására. Mindenáron középpontban szeretne maradni, ezért kitalált betegségekkel igyekszik magára irányítani a figyelmet. A kezdeti sikereken fellelkesülve Signe egyre radikálisabb megoldásokhoz folyamodik, hogy igazából megbetegítse magát és ne csak a barátai szánalmát és sajnálatát vívja ki.

A film világpremierje a világ legrangosabb „A” kategóriás filmfesztiválján, a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál Un Certain Regard versenyszekciójában volt. A vígjáték azóta bejárta a világ filmfesztiváljait. A legjobb skandináv vígjátéki hagyományokat követő alkotás egyik főszereplője, Anders Danielsen Lie számos népszerű skandináv filmben szerepelt korábban (A világ legrosszabb embere, Oslo, augusztus, Július 22., Bergman szigete, A stylist).

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Időpont(ok):

2022.11.17.csütörtök18:00
2022.11.19.szombat20:00
2022.11.29.kedd20:00

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1