Programkereső

Mikulásváró családi délután Csalán

Ingyenes
December 4-én, vasárnap a csalai gyerekekhez is megérkezik a Mikulás: a Csalai Közösségi Térben 16 órától kézműves foglalkozás és Mits Péter kiskoncertje várja a családokat, a Mikulás pedig 17 órakor érkezik. A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ várja a szülők jelentkezését: aki szeretné, hogy gyermeke személyesen a nagyszakállútól kapja meg az ajándékát, december 1., csütörtök 20 óráig adhatja le a gyermeknek szánt ajándékot, amelyhez zacskót a szervezők biztosítanak.

Az ajándéknak, a finomságokkal teli csomagnak minden gyerek örül, akkor is, ha a csizmájában találja – hát még ha maga a Mikulás hozza el neki! Ezt az élményt szerzi meg a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a Csalán élő gyerekeknek december 4-én, vasárnap délután: a Mikulás öt órakor érkezik a Csalai Közösségi Térbe, de a családokat már 16 órától várják a szervezők. Kézműves foglalkozás és Mits Péter Mikulásváró kiskoncertje szórakoztatja a jelenlévőket a nagyszakállú érkezéséig.

Aki szeretne részt venni az eseményen, az november 17-től átveheti a Mikulás-zacskókat a közösségi házban. Az ajándékkal megtöltött csomagokat – és egy néhány soros leírást a gyermekről – december 1., csütörtök 20 óráig adhatják le a szülők ugyanitt.

 

A ház nyitvatartási ideje:

Kedd: 18.00–20.00

Szerda: 9.00–13.00

Csütörtök 18.00–20.00

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fő utca 1.