Programkereső

Díjmentes Rectus Diastasis 5 perces vizsgálat

Ingyenes
Olvastál, hallottál már az egyenes hasizom szétnyílásról? Lehet, hogy Neked is van? Jobb lenne tudnod, igaz? Ingyenes, fájdalommentes, maximum 5 perces egyenes hasizom vizsgálatra invitállak.


Mi az a Rectus Diastasis?
Az egyenes hasizom rostjainak szétválását jelenti. Ilyenkor a törzs elülső támaszfala sérül, mely az esztétikán túl mozgásszervi és más belső szervi panaszokhoz vezethet.
Megjelenhet férfiaknál, helytelenül végzett gyakorlatok során a sportolóknál, hajlamosít rá a túlsúly és a nehéz tárgyak cipelése, a nem megfelelően erős hasfal, a kötőszöveti lazaság, de kis mértékben lehet veleszületett is. Leggyakrabban azonban nőknél, várandósságot/szülést követően jelentkezik.
Milyen tünetek mutatják, hogy probléma lehet?
A hasfal elődomborodása: A hasfal nem látja el megfelelően a támasztó funkcióját, így erős derékfájdalom is jelentkezhet. Látványra sem szép, hiszen püffedt lesz estére, csökkenhet emiatt az önbizalom.
Gyenge hasfal, régi jól bevált edzéseden már nem tudod úgy végezni a hasizom gyakorlatokat, mint régen.
Időpontot itt tudsz foglalni:
https://fitnessfehervar.booked4.us/public/book?CalendarId=6
FONTOS, OLVASD EL A FOGLALÓRENDSZER ÁLTAL KIKÜLDÖTT LEVÉLBEN A MEGJEGYZÉSEKET, TUDNIVALÓKAT!
Gyere és hadd segítsek Neked! Lehetsz nő vagy férfi, fiatal vagy idősebb.
Kiegészítő kezeléseket is tudok ajánlani.
 

% AKCIÓ! %
Ezen alkalommal a helyszínen FÉLÁRON tudsz vásárolni regenerálótorna bérletet, ha még sohasem jártál a kismama, vagy regtorna óráimon.
Így az újakat is szeretném motiválni, hogy szánjanak időt magukra, testükre, lelkükre  [❤]  A babás tornáról a weboldalamon olvashatsz.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Megyeház utca 12.