Programkereső

Csajos est: Szülőnek lenni mindenekelőtt (Minden jegy elkelt!)

A következő Csajos esten ismét egy komoly témáról esik szó: a Barátság mozi népszerű sorozatának október 19-i alkalmán a szülőségről, a gyermeknevelésről, a néha megoldhatatlannak látszó helyzetekről hallhat a közönség. Az előadó Csattos Ilona önismereti előadó, life coach, tudatos jelenlét mentor lesz. A beszélgetést követően a Beugró a paradicsomba című amerikai romantikus vígjátékot tekinthetik meg az estre jegyet váltó nézők.

„Ez a legjobb a dolog a világon” vagy „Rémesen fáradt, ideges és stresszes vagyok, soha semmire sincs időm” – vajon melyik megállapítás igaz a szülőségre? Ha őszinték vagyunk magunkkal, valószínűleg mindkettő. Melyik életkorban könnyebb: amíg kicsi a gyerek, vagy amikor önálló akarattal egyre többször szeretne mást, mint amit szülőként gondolunk? Nem könnyű kérdések, és a megoldás sem egyszerű – van, hogy segítség nélkül nem is sikerül megtalálni azt az utat, amelyen járva szülő és gyerek képes jól együtt „működni”, egymást és önmagát sem feladva harmóniában élni.

csattos_ilona_7-1024x700-1

Az októberi Csajos esten a mit jelent szülőnek lenni kérdését járja körül a szakértő vendég, Csattos Ilona önismereti előadó, life coach, tudatos jelenlét mentor, aki személyes tragédiák, komoly betegségek után több mint húsz éve fordult az ezotéria, a spiritualitás világa felé, hogy megismerje a tudat működésének mélységeit. 2003 óta tart előadásokat, amelyeken sok ezer emberrel ismertette meg felismeréseit, tapasztalatairól könyvet is írt. Különösen nagy figyelmet szentel a gyermekeknek, hiszen a szülők új látásmódja által az ő problémáik is megszűnnek. „Ne csak szülőként élj tudatosan, hanem tudd megőrizni az egyensúlyt életed minden területén. Helyezd magad első helyre, mert azzal adod legtöbbet a gyermekednek, ha te jól vagy” – írja többek között honlapján. Október 19-én, szerdán este hat órától ehhez kaphatnak majd tanácsokat az érdeklődők Csattos Ilonától.

 

 

Az előadást követően a Beugró a paradicsomba című amerikai romantikus filmet láthatják az estre jegyet váltó nézők. Rég elvált, de azóta is egymásra neheztelő párt alakít a két Oscar-díjas, Julia Roberts és George Clooney a vígjátékban, mégis kénytelenek szövetkezni, hogy megakadályozzák lányuk elhamarkodottnak vélt esküvőjét Balin – a hirtelen jött házasodásban saját hibájukat vélik viszontlátni, amire mindketten fanyalogva gondolnak vissza. A terv persze kiderül, és már nemcsak egymással, de lányuk haragjával is meg kell küzdeniük.

Az október 19-i Csajos estre már kaphatók jegyek a mozi pénztárában és online is:

Jegyvásárlás »

 

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi jegypénztár (8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.) – A pénztár a vetítések előtt 1 órával nyit.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, III. Béla király tér 1