Programkereső

4WHAT koncert

Improvizatív előadásmódja teszi különlegessé a 4WHAT zenekart, amely október 15-én, szombaton este fél nyolckor áll az Öreghegyi Közösségi Ház színpadára – a koncertre elővételben minden jegy elkelt.

Aki a Csónakázó-tó partján sétálgat, időnként hallhatja őket, hiszen a 4WHAT együttes a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épületében próbál heti rendszerességgel. A zenekar egy szövegcentrikus – a dallamos, sokszor progresszív rockzenét a blues elemeivel ötvöző – csapat, amelyet improvizatív előadásmódja tesz igazán izgalmassá. Dalaik a hétköznapi témák mellett gyakran érintik a transzcendens álomszerű világát is. A zenekar alkotói közösségének magja három éve alakult, és bár a világjárvány nekik sem kedvezett, megmaradtak, próbálnak és koncerteznek: tavaly szeptemberben felléptek a Magyar dal napján, idén májusban pedig telt házas koncertet adtak az SZKKK Fürdő sori épületében. A zenekar tagjai: Fodor-Papp Zoltán (gitár, szájharmonika, ének) Jakab Dorottya (klarinét) Kapi Zsófia (harsona) Keresztesi Márk (dobok) Kolat Nóra (ének) Kristóf Tamás (basszusgitár) Németh János (ütős hangszerek) és Ocsenás Zoltán (billentyűk).

Október 15-én, szombaton este az Öreghegyi Közösségi Házba várják a közönséget, a koncert 19.30 órakor kezdődik. Az eseményre minden jegy elkelt.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ, Székesfehérvár, Fürdő sor 3.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fiskális út 93.