Programkereső

Lásd a természet ízeit!

Ingyenes
Halmos Monika fitoterapeuta Virágkonyha – a kert ehető virágai című előadása és könyvbemutatója keretében nyílik meg Vass András Lásd a természet ízeit! című gasztrofotó-kiállítása, amelyet október 21-ig lehet megnézni a ház nyitvatartási idejében.

A virágok állnak a Királykút Emlékház ősznyitó programjának középpontjában: előadás, könyvbemutató és kiállítás is várja az érdeklődőket szeptember 22-én, csütörtökön este hattól a Királykúti Társalgóban. 

Legtöbbször az egészen pici dolgok teszik nagyszerűvé a világot: mint ahogyan az aprócska ibolyavirágok a mindennapok konyháját emelhetik a legmagasabb gasztronómiai élmények csúcsára. Egészen pici dolgok, amelyeket olykor észre sem veszünk, elmegyünk mellettük, míg egy értő szem észreveszi, fölemeli, és magasztosan tárja elénk kertünk és a mező ehető növényeit.” A fotós együtt dolgozik Halmos Monikával, az eseményen bemutatandó könyv szerzőjével, ő festi meg fényekkel a kompozíciókat, az ő perspektívájából láthatjuk mindazt, amit együtt szeretnének a világ elé tárni.

Királykúti Társalgó szeptemberi alkalma belépődíjas, de az eseményt követően a kiállítás már ingyenesen látogatható a ház nyitvatartási idejében, október 21-ig.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Mikszáth Kálmán u. 25.