Programkereső

MOL Fehérvár FC - 1. FC Köln

A legfontosabb szurkolói információk csütörtökre!

Csapatunk csütörtökön 19:00 órakor az 1. FC Köln együttesét fogadja a MOL Aréna Sóstóban. Tudjuk, hogy szurkolni és továbbjutás esetén ünnepelni érkeztek a stadionba, de kérünk titeket, a felhőtlen szórakozás érdekében az alábbi kéréseket vegyétek figyelembe:

♦ Ne adjátok át másnak a saját névre megvásárolt jegyeiteket, mert a szigorú ellenőrzés miatt csak a jegytulajdonos tud majd belépni a stadionba. Más nevére szóló jegyet ismerőstől, és ismeretlentől se vásároljatok, se az utcán, se az interneten!

♦ Fontos tudnod, ha eladod a jegyedet, az a többi Vidi-szurkoló bejutását is megnehezíti, mert a bejáratoknál emiatt torlódás alakulhat ki.

♦ A stadion körül egy biztonsági zóna kerül kialakításra, ahol már előzetesen ellenőrzésre kerülnek a jegyek és a személyi igazolványok. Ellenőrzés nélkül nem tudsz bejutni a stadion kapuihoz.

♦ Kérjük, hogy a Csíkvári úton lévő ellenőrző-pontokra jegyed és személyi igazolványod felmutatásával érkezz meg, gyorsítva a beléptetést. Részletesen a lezárásokról ide kattintva olvashatsz!

♦ A mérkőzés napján nem lesz pénztári jegyárusítás a stadionnál, jegy nélkül ne induljatok útnak!

♦ Az interneten vidis klubkártyával még csütörtökön, a mérkőzés napján is lehet jegyet vásárolni!

♦ Kapunyitás: 17:00 órakor!

♦ Időben induljatok el, mert a megszokottnál jelentősen hosszabb időt vehet igénybe a bejutás!

♦ A városban nagyon nagy közúti forgalom és torlódás várható (összehasonlításképpen: nagyobb, mint eddig bármelyik Vidi-mérkőzésen), javasoljuk, hogy a Sárkeresztúri utat kerüljétek el.

♦ Kérjük, ha tehetitek, gyalogosan közelítsétek meg a stadiont, mert nagyon korlátozottak a parkolási lehetőségek a MOL Aréna Sóstónál és a közelében.

♦ Kérjük, hogy táskákat és esernyőt ne hozzatok magatokkal, azokat a biztonsági szolgálat nem fogja beengedni. Rossz idő esetére esőkabátot hozzatok!

♦ A belépők egyszeri belépésre jogosítanak, ha elhagyod a stadiont, nem fogsz tudni visszamenni a lelátóra.

♦ A büfékben repohár (amelynek kiváltása 450 forint) rendszer működik, a fogyasztást bankkártyával vagy készpénzzel fizethetitek.

♦ Az UEFA szabályainak megfelelően a főlelátón is biztosítanunk kellett korlátozott számban jegyeket az 1. FC Köln vendégeinek. Jellemzően a klub üzleti partnerei, valamint a csapathoz tartozó családtagok jutottak így jegyhez, akik nem a fehérvári szurkolók elől vették el helyet.

♦ Szurkolói buszok ezúttal nem indulnak a városból.

Köszönjük, hogy a stadionban szurkolsz majd a csapatnak! Hajrá, Vidi!

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: MOL Aréna Sóstó, Vidishop (Csíkvári út 10.)

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Csíkvári u. 10.