Programkereső

Palotavárosi piknik

Ingyenes
Mesével, zenével, kézműves foglalkozással és arcfestéssel várja a közönséget augusztus 27-én, szombaton a Palotavárosi piknik. A nyárzáró rendezvény délután három órakor kezdődik a Palotavárosi tavak mellett kialakított új rendezvényhelyszínen.

Folytatódik a városrészi piknik sorozata – augusztus végén a Palotavárosba várják piknikezőket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ munkatársai. Az utolsó nyári szombaton délután három órakor kezdődnek a programok egy meseműsorral. A Kámfor Zenés Bábszínház már több helyszínen szerzett örömöt a gyerekközönségnek, örökmozgó marionett figuráikkal most A sárkány és az ördög című történetet mesélik el zenével, kedves humorral fűszerezve azt. Varró János hangszerbemutatója minden alkalommal elvarázsolja az aprónépet, hiszen nemcsak nézni, de kézbe fogni is lehet a különleges zeneszerszámokat.

Részletes program:

15.00 A sárkány és az ördög – a Kámfor Zenés Bábszínház előadása

17.00 Hangszerbemutató Varró Jánossal

19.00 Az E.V.M. zenekar koncertje

Programok 15.00–19.00 óráig: arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, óriásbuborék-játszó, VR-sátor

A délután során a mindig népszerű arcfestés, csillámtetoválás is várja a kicsiket, de a kézműves foglalkozások, az óriásbuborék-játszó is jó kikapcsolódást ígér, ahogyan a sátor is, amelyben a virtuális valóságba repülhetnek majd a bátor vállalkozók.

A pikniket az E.V.M. zenekar koncertje zárja, este hétre várják mindazokat, akik kedvelik a magyar rock klasszikusokat, többek között a Lord, az Edda, a P. Mobil a P. Boksz és Deák Bill Gyula dalait.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Palotavárosi tavak