Programkereső

Kiugró - kezdő színházi improvizációs workshop

Ingyenes
Hallottál már a Beugróról? A Momentánról? Szívesen fejest ugranál egy új kalandba, ahol kiléphetsz a komfort zónádból? Gyere és ismerd meg a színházi improvizáció alapjait! 2 ingyenes betekintő alkalom Semmilyen előképzettségre nincs szükség.

Hallottál már a Beugróról? A Momentánról? Szívesen fejest ugranál egy új kalandba, ahol kiléphetsz a komfort zónádból? Gyere és ismerd meg a színházi improvizáció alapjait!
Semmilyen előképzettségre nincs szükséged, csak némi nyitottságra és kíváncsiságra. Improvizálni mind képesek vagyunk! Kivel ne fordult volna elő, hogy lekéste a buszt, lerobbant az autója, vagy hogy egy meglepő kérdést kapott egy beszélgetés közben? Próbáld ki, mit tudsz kihozni magadból és a többiekből egy játékban vagy egy jelenetben! Az improvizációs tréningezés fejleszti az önbizalmat, a kommunikációt, a kreativitást, az együttműködést, a rugalmasságot.

A két betekintő alkalom után a csoport zárttá válik, a résztvevők karácsonyig elköteleződnek a folytatásban. A részvételi díj (szeptember 22-től) 3000/alkalom, amelyet havi díjként egy összegben kérek el.
Amennyiben az anyagiak miatt nem tudnál jönni, keress meg! Egy főnek ingyenes részvételt tudok biztosítani, ha összejön egy jó csoportlétszám.
Az alkalmakat minimum 5, maximum 12 fővel tartjuk meg.

A trénerről:
Az alkalmakat Vojtek Ildi tartja, tréner, dráma- és nyelvtanár, kutató. Alkalmazott színházzal hét éve, impróval öt éve foglalkozik, a Random Színház művészeti vezetője és színésze. Doktori disszertációjában a drámapedagógia alkalmazásának neveléstudományi hatásait kutatja.
‘Az impró nekem kilépés a cselekedeteim lehetséges következményein való rugózásból, igazi jelenlét.’

További információ: vojtekildi@gmail.com +36203441861

Esemény weboldala

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Rákóczi út 25

Programajánló