Programkereső

Kisfaludi piknik

Ingyenes
Vidám nyárzáró családi piknikre invitálja a városrészben élőket a Kisfaludi Közösségi Ház augusztus 27., szombat délutánra: az intézmény melletti sportpályán számos szórakoztató program várja a kikapcsolódni vágyókat.

A program 16 órakor indul a 2–6 éves gyerekeknek szervezett zenés, mondókás, játékos Zengő bölcső foglalkozással. Ez remek bevezetés lesz a 17 órakor kezdődő bábjátékhoz, amelynek már a címe is meglepő: Piroska és a motoros farkas. A Kacagó Bábszínház előadásában a csibész farkas különféle álruhákba bújva igyekszik bejutni a nagymama házába – és végül sem a nagyit, sem Piroskát nem eszi meg, így a legkisebbek is bátran megnézhetik a tanulságos történetet.

Hattól már elsősorban a felnőttek figyelmére számit a Marcali 3 Tenor: Gájer Tamás, Kelemen Gábor és Máthé Zsolt musicalslágerekből és operettdalokból összeállított vidám hangulatú zenés műsora Fehérváron legutóbb a VII. Borsófesztiválon aratott hatalmas sikert.

Vacsoraidőben, héttől nyílik meg Kató néni konyhája: a gasztrokabaréban Ihos József és Vajtó László egyórás nevettetést ígér a résztvevőknek, akik közben azért főzhetnek is, hiszen műsoruk végén ízletes étellel vendégelnek meg mindenkit. A családi pikniket Bertók Krisztián Dj zenei műsora zárja, az esemény résztvevői nyolctól tizenegyig táncolhatnak a népszerű diszkóslágerekre.

Részletes program:

16.00 Zengő bölcső – játékos, zenés-mondókás foglalkozás 2–6 éveseknek

17.00 Piroska és a motoros farkas – a Kacagó Bábszínház előadása

18.00 A Marcali 3 Tenor műsora

19.00 Kató néni konyhája – Ihos József és Vajtó László humoros főzőműsora

20.00 Bertók Krisztián Dj

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár-Kisfalud , Könyves Kálmán utca 10/a