Programkereső

Miron Life Alap Seminars - Tudatos Felkészülés a Változásra

10.08.
szombat
A MIRON LIFE ALAP SEMINARS feltárja a valóságot, minden misztikumtól mentes valós képet ad arról, hogyan is épül fel a látható és nem látható világunk. Rávezet arra, hogy kinek mi a szerepe a világban, milyen életfeladattal született.

MIRON LIFE ALAP SEMINARS

TUDATOS FELKÉSZÜLÉS A VÁLTOZÁSOKRA

 

Képzést vezeti: Prof. h.c. Dr. h.c. Dr. Győry-Varga Tamás Miron PhD. és Ötvös Hajnalka

Időpont: 2022 október 8-9.

Helyszín: Székesfehérvár

 

A MIRON LIFE ALAP SEMINARS célja, az egyén tudatosságának fejlesztése, illetve megtanítani ennek hatékony alkalmazását a sikeres és boldog élet megteremtéséhez.

A szemináriumon elsajátítható kompetenciák:

  • Hogyan lehet a testet, lelket, szellemet és magasabb tudatszintet hatékonyan működtetni
  • Hogyan lehet a legjobb képességeket, öngyógyító folyamatokat és intuíciót aktiválni
  • Hogyan lehet az extrasense érzékelését felébreszteni, segítségével jobb döntéseket hozni
  • Hogyan lehet életfeladatunknak megfelelő életet élni, a legjobb Én-ünket megélni
  • Hogyan lehet kibontakoztatni a tudat legmagasabb szintjét a kreatív elmét, ahol a leghatékonyabb a problémák megoldása
  • Hogyan lehet elménket lecsendesíteni és uralni, életünket saját kezünkben tartva a változó környezethez eredményesen alkalmazkodni
  • Hogyan lehet a depressziótól, a motiválatlanságtól, a félelemtől, a szorongástól, alvászavartól és a stressztől megszabadulni

 

A MIRON LIFE ALAP SEMINARS feltárja a valóságot, minden misztikumtól mentes valós képet ad arról, hogyan is épül fel a látható és nem látható világunk. Rávezet arra, hogy kinek mi a szerepe a világban, milyen életfeladattal született.

A szeminárium alatt mélytudati állapotok elsajátításával, az intuíciós képességek, érzékelések beindításával egy önálló, döntésképes életre vezet, amelyben figyelve a saját intuícióra mindenki a saját életét képes élni. Megvilágítja a test-lélek-elme működésének összefüggéseit és azt, hogy miképpen lehet ezek működését a legtöbb siker érdekében tudatosan alkalmazni.

A MIRON LIFE szemináriumot végzett ember képessé válik a saját életéért felelősséget vállalva, azt tudatosan irányítani, megélni, életében a teremtés és kreativitás folyamatait létrehozni és akaratának megegyezően fenntartani. Sikeresen tudja kezelni saját és a környezet lehetőségeit, miközben elhagyja negatív és blokkoló gondolkodási mintáit.

Élete radikálisan megváltozik a fejlődés, a beteljesedés és a siker felé. Hatékony életet él, mert a stressz elkerülése, kiküszöbölése egy fiatalosabb, dinamikusabb, egészségesebb, erőteljesebb emberré alakítja. Munkájában sikeresebb és motiváltabb lesz, magánéletében örömtelibb. Alkalmazkodó és túlélő képessége erősen fejlődik.

A MIRON LIFE módszer célja, hogy tanítványai a Földön ma elérhető és megélhető legmagasabb tudatszinten legyenek képesek életüket irányítani és sikeresen megélni, életvitelükön keresztül, pedig a Bolygóra pozitív hatást gyakorolni.  

További információ és jelentkezés: eletmod@sikerativ.hu

 

Szemináriumi oktatók:

Prof. h.c. Dr. h.c. Dr. Győry-Varga Tamás Miron PhD.

Született parafenomén, gyógyító. Képességeit felismerve kutatta és fejlesztette azokat, hogy képessé váljon ezt a tudást másokkal megosztani és felemelni őket. Több diplomát szerzett, köztük tiszteletbeli doktorátust és professzoriátust kapott teológiából. Klinikai pszichológiából Budapesten doktorált. Képzett parapszichológus. Éveket tanult indiai mesterétől (Saya) yunani orvoslást és szemléletmódot. 6 nyelven beszél.

Feltatláló, kutató, fejlesztő. Saját találmányok mellett a biofizikai és a bioinformációs szakterületek érdeklik. Sokat kutatta a quantum fizika és a hullámgenetika területeit is, cége azok gyakorlati alkalmazásával is foglakozik. Bevallása szerint minden olyan technológiával hivatottak vagyunk foglalkozni, ami megjobbítja az emberek életminőségét és képessé teszi őket a tudatos szemléletmód és szeretet befogadására.

Oktató, tanító, spirituális mester. Több mint 22 éve tanít és osztja meg a tudását. Főleg kiscsoportos, gyakorlati, az egyénre mélyen ható tanfolyamokat tart. A 10-16-fős csoportokban szemináriumi jelleggel, mélytudati állapotok segítségével gyakorlati oktatás folyik. Véleménye szerint, az a tanfolyam hiteles, ahol a hallgatóban maga a változás is végbemegy közben. Minden, amit a hallgató hall, megél, gyakorol, közben, őt magát is tartósan megváltoztatja, felemeli. Ez tanfolyamainak egyben az erőssége is. Az elmúlt 22 évben Európa szerte tartott tanfolyamot (Szlovákia, Hollandia, Franciaország, Olaszország, Németország, Ausztria, Csehország, Románia).

https://www.youtube.com/watch?v=K5QRQTFJSf8&ab_channel=MironTom

Ötvös Hajnalka

Született extraszensz képességem a látás, halottlátás. Retro és prekogníció, vagyis időben vissza és előrelátás. Ezzel a tisztánlátó képességgel segít a Világok Közt közvetítve az elfogadásban, elengedésben, döntésekben, helyes irányok, megoldások megtalálásában; lelki és energetikai blokkok feloldásában, rontás levételben, gyógyulásban. Hatékony támogatást nyújt a gyász feldolgozásában, az eltávozottakkal való kommunikációban.

 

További információ és jelentkezés: eletmod@sikerativ.hu

Esemény weboldala

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Bakony utca 2.

Észrevétel beküldése