Programkereső

Felsővárosi Anna-bál

Tizennyolcadik alkalommal rendezi meg a „Nem csak a 20 éveseké a világ“ Nyugdíjasklub hagyományos Anna-bálját 2022. július 23-án, szombaton 15 órától a Felsővárosi Közösségi Házban, a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központtal együttműködve.

A „Nem csak a 20 éveseké a világ” Nyugdíjasklub tagjai az elnökük, Bognár Mária vezetésével csütörtökönként találkoznak a Felsővárosi Közösségi Házban, a Havranek utcában, megülnek minden ünnepet és jeles napot.

A következő jeles napra, a júliusi Anna-bálra nem csak a nyugdíjasklub tagjait várják, szeretettel hívják meg a környéken élő mulatni, nosztalgiázni vágyókat is.

Ha Anna-bál, akkor elsőre mindenkinek a „szép muzsikaszó“ és a bálszépe-választás jut eszébe. A felsővárosi táncos nosztalgia délutánon a kitűnő zenéről Kovács Misi gondoskodik majd, és természetesen nem marad el a Szépkorúak szépének megválasztása sem. A hölgyeknek érdemes idén is a legszebb ruhájukat felölteni, mert az urak elismerő szavain túl az udvarhölgyek és a bálkirálynő az esten jutalmat is kap.

Az 1000 forintos belépőjegyek megvásárolhatók a helyszínen, a Felsővárosi Közösségi Házban (Székesfehérvár, Havranek József utca 27.) a rendezvény napján, 2022. július 23-án, szombaton 14 órától. A helyfoglalás érkezési sorrendben történik a batyus bálon.

Az érdeklődők az eseményről további információt Bognár Mária elnöktől kérhetnek a +3630/852-8617 telefonszámon.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Cím: Felsővárosi Közösségi Ház, Havranek József utca 27.

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Havranek József utca 27.