Programkereső

Szárazréti kertmozi | Jurassic World: Világuralom

A nyár sokak által várt szenzációját, a Jurassic World: Világuralom című magyarul beszélő amerikai amerikai sci-fi kalandfilmet vetíti a Barátság mozi kertmozija június 24-én, pénteken 21 órától a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadán. Belépő: 1500 Ft

 

Jurassic World: Dominion
2022

Szereplők Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Dichen Lachman, Sam Neill
Rendező Colin Trevorrow
Premier 2022. június 9.
Korhatár Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott.
Időtartam 2 óra 26 perc

-= Kertmozi a Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpadán =-

A Jurassic World: Világuralom négy évvel azután játszódik, hogy a Nublar-sziget elpusztult. A dinoszauruszok most már világszerte az emberek között élnek – és vadásznak. Ez a törékeny egyensúly átformálja a jövőt és egyszer s mindenkorra meghatározza, hogy az emberi lények maradnak-e a fő ragadozók a bolygón, melyen most a történelem legfélelmetesebb teremtményeivel kell osztozniuk.

Idén nyáron tanúi lehetünk az eddig 5 milliárd dollárt hozó Jurassic-korszak nagyszabású lezárásának, melyben a két generáció most először egyesül. Chris Pratthez és Bryce Dallas Howardhoz csatlakozik az Oscar-díjas Laura Dern, Jeff Goldblum és Sam Neill a Jurassic World: Világuralomban, ebben a merész, időszerű és lélegzetelállító kalandban, mely felöleli az egész világot, eddig sosem látott dinoszauruszokkal, nyaktörő akciókkal, és elképesztő, új vizuális effektekkel.

Jegyek válthatók a Barátság mozi jegypénztárában, honlapján és előadás előtt a helyszínen.

-= Hasznos információk =-

• A Közösségi Központ – Feketehegy-Szárazréti Kultúrudvar szabadtéri színpada fedett, ezért esőnap nincs.

• A nézőteret 20.30-kor nyitjuk.

• Nézőink számára korlátozott számban párnát és plédet is tudunk biztosítani, de kérjük, amennyiben erre igényük van, lehetőség szerint hozzanak magukkal.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Jegyvásárlás

Online jegyvásárlás

Cím: Barátság mozi, Székesfehérvár, III. Béla király tér 1.

Képek és videók

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Farkasvermi út 2.

Programajánló