Programkereső

Aranybullácska kiállítás

Ingyenes
A Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) által meghirdetett Aranybullácska kreatív pályázatra beérkezett alkotásokból látható kiállítás május 25-től június 1-ig az intézmény Fürdő sori épületének aulájában.

Az intézmény ez év márciusában hirdetett kreatív pályázatot óvodás és általános iskolás gyermekek részére, négy kategóriában. A pályázaton, amelynek hírét több iskolába és óvodába „királyi hírnök” vitte, egyedi aranybullácskával, aranypecséttel lehetett indulni. Az alkotások létrehozásához mindenki tetszés szerinti alapanyagot, technikát alkalmazhatott. A május 2-i határidőig összesen 32 pályamunka érkezett be, többségükben rajzok, de emellett kisplasztikai alkotásokat, sőt, ásványvizes üveg kupakjából készült művet is szemügyre vehetett a zsűri.

A beküldött alkotásokat szakértő zsűri értékelte, az eredményhirdetés és díjátadó a Hetedhét Játékfesztiválon lesz 2022. május 28-án, szombaton 16.45 órakor a Városház téren felállított színpadon, ahol kategóriánként az első, második és harmadik helyezettek értékes ajándékcsomagot vehetnek át. A beérkezett műveket ott ledfalon lehet majd látni a fesztivál ideje alatt, de az SZKKK Fürdő sori központjában élőben is meg lehet tekinteni őket május 25-től június 1-ig.

A pályamunkákat a kiállítás lebontása után, június 2-án 8.00–18.00 óra között és 3-án 8.00–14.00 óra között vehetik át az alkotók, akik emléklapot és ajándékot is kapnak a szervezőktől.

A pályázatban az SZKKK együttműködő partnere a Fejér Megyei Népzenei Műhely Egyesület volt.

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Fürdő sor 3.