Programkereső

XXXII. Alba Regia Nemzetközi Ásványbörze és Ékszervásár

A börzén nagy választékban található ékszerek természetes kövek és ásványok felhasználásával készültek, melyek kedvezményes áron vásárolhatók meg. A természetes és nem feldolgozott ásványokat keresők Erdélyből, Afrikából, Amerikából, Kínából és Indiából származó kristályokból válogathatnak.

A rendezvény kiállítás és vásár is egyben, melyet számos kísérőprogram tesz még színesebbé, ezért egy kényelmes séta erejéig is érdemes felkeresni, hiszen nem kötelező a vásárlás! A rendezvény teljes területe 1200 nm, míg az asztalokon kiállított termékek kb. 200 nm felületen tekinthetők meg 80 kiállító 200 méter hosszú kiállítói felületén. Az ékszerekbe foglalt kövek a Föld bármelyik drágakőlelőhelyét képviselhetik.

Program előzetes

Hagyományos kísérőprogramok gyermekeknek: idén is megtisztel bennünket Braxátor János az aranymosó bemutatójával, hiszen a gyerekek legkedveltebb programja az "Aranymosás"!

Kupi László Turmalinokról készült fényképeiből fotókiállítás, mely az év ásványa volt 2020-ban.

Újdonság, ilyen még nem volt a fehérvári börzén: a kreatív gyerekek színes homokból készíthetnek szép képeket!… és továbbra is lesz kígyó simogatás és fényképezkedés, arcfestés.

Belépőjegyek: Felnőtteknek 1.200 Ft, diák és nyugdíjas 600 Ft, 14 éven aluliaknak ingyenes.

Látogatható: 9.00-17.00 óra között

További információk: a börzeszervező Kovács Pál, telefonszám: 20/9465-646, e-mail cím: kpal@minerals.hu

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár, Berényi út 101.