Programkereső

Csalai Családi Nap

Ingyenes
Ugrálóvár, családi társasjátékok, arcfestés és csillámtetkó, táncos műsorok és meseelőadás, táncdalok és koncert – igazi családi kikapcsolódásra hív a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ rendezvénye, amely május 22-én, vasárnap 15 órától várja a vendégeket Csalán.

Kicsik és nagyok is biztosan találnak a maguk számára megfelelő szórakoztató programot Csalán, ahol május 22-én, vasárnap gyermekmajálist és családi napot rendeznek. A megszokott helyszínen, a Török Ignác utcában délután három órakor kezdődik a rendezvény, amely este nyolc óráig tart. A délután folyamán végig „működik” a gyerekek kedvence, az ugrálóvár, a mobil játszóházban 8 éves korig játszhat az aprónép. Családi társasjátékokkal is készülnek a szervezők, lesz arcfestés és csillámtetoválás is, este hattól hétig pedig az óriásbuborék show-t élvezhetik a résztvevők.

Részletes program:

15.15  Főnix Rock and Roll Sporttánc Egyesület műsora

15.35  Mini jazz tánccsoport flashmobja

16.00  Bogárháton – a Csodabogár Alapítvány interaktív meseelőadása

17.30  Zenés időutazás a Táncdalfesztiválok világába – az Operett Musical Voice műsora

18.00  Óriásbuborék show

19.00  Mephistó zenekar koncertje

Egész délután: Családi társasjátékok • Mobil játszóház • Ugrálóvár • Arcfestés és csillámtetkó

Az eseményen fellép a Főnix Rock & Roll Sporttánc Egyesület, és a közönség láthatja a mini jazz tánccsoport flashmob műsorát is. A Bogárháton című interaktív meseelőadásban a rovarvilággal ismerkedhetnek a gyerekek, a felnőtteket pedig az Operett Musical Voice művészei repítik vissza a táncdalok világába. A napot a Mephistó zenekar koncertje zárja.

 

Esemény weboldala

Facebook oldal

Térkép

Cím: Székesfehérvár-Csala , Török Ignác utca